SANJI MARINKOVIĆ DRUGARICE PRIREDILE GALA SLAVLJE ZA ROĐENDAN! Voditeljka ostala u šoku, nije mogla da sakrije sreću (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

lep gest

SANJI MARINKOVIĆ DRUGARICE PRIREDILE GALA SLAVLJE ZA ROĐENDAN! Voditeljka ostala u šoku, nije mogla da sakrije sreću (VIDEO)

Stars -

Voditeljka Sanja Marinković sutra proslavlja rođendan, a na svom Instagram profilu podelila je na koji način su je iznenadile prijateljice.

Voditeljka je okačila video snimak uz koji je napisala:

- Rođendan mi je sutra ali moje devojke - napisala je Sanja uz emotikone srca.

Sanja Marinković
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Sanjine prijateljice priredile su joj pravo rođendansko iznenađenje, a osim torte sa simboličnom svećicom - znakom pitanja, Sanju je posebno obradovao ovaj lep gest.

Marinkovićeva je sve vreme bila u neverici, a sreću nije mogla da sakrije sa lica.

Sanja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, voditeljka često ističe da je briga o svom izgledu veoma bitna a jednom prilikom progovorila je na temu estetskih operacija.

- Fizički izgled žene, ali i muškarca, mnogo govori o stanju uma. Zaista verujem da svako ko ima rez od estetskih korekcija na licu ili telu ima i dubok rez na srcu ili ranu na duši. Žene i devojke ne bi trebalo osuđivati, već im pomoći da promene svoje misli pre nego što promene pozadinu, nos ili obrve - rekla je Sanja svojevremeno.

00:54

Sanju Marinković prijatelji iznenadili za rođendan

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:14

Sanja Marinković u 48. godini pokazala zbog čega ima top liniju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track