OVO NISTE ZNALI O KUMI ANE ĆURČIĆ! Milena Kačavenda bila u braku s vođom voždovačkog klana, EVO KO JE ŽESTOK MOMAK
Foto: Ana Paunković, Printscreen, Kurir Televizija

Burna prošlost

OVO NISTE ZNALI O KUMI ANE ĆURČIĆ! Milena Kačavenda bila u braku s vođom voždovačkog klana, EVO KO JE ŽESTOK MOMAK

Stars -

Otkako je Ana Ćurčić ušla u rijaliti "Zadruga" da javno raskrinka bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, njena kuma Milena Kačavenda je glavna tema u medijima.

Ona pomno komentariše život svoje najbolje prijateljice i otkriva pikanterije, ali zato o svom privatnom životu dozirano govori. Ona ne krije da se posle 27 godina razvela od supruga, ali ne govori ko je bio njen životni partner. U pitanju je jedan od nekadašnjih vođa voždovačkog klana Srđan Kačavenda. On je jedan od preživelih aktera iz čuvenog dokumentarca "Vidimo se u čitulji".

Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić, Aleksandra Nikolić
foto: Ana Paunković, Printscreen/Magazin In

Kačavenda je označen kao deo voždovačkog klana još dok ih je predvodio Goran Vuković Majmun. Kačavendi se sudilo zbog optužbi da je 2005. mučio svog venčanog kuma, ne birajući način i sredstva da mu iznudi 400.000 evra. U svojoj ispovesti, koju je ispričao beogradskim medijima, B. R. je opisao kako ga je kum s još nekoliko pripadnika voždovačkog klana pet sati sekao ručnom testerom, udarao sekirom i macolom teškom pet kilograma i polivao vrelim uljem!

Milena Kačavenda
foto: Pritnscreen

Kačavenda je negirao da je oteo kuma i da ga je maltretirao, tražeći da mu da 400.000 evra, motor, džip i da mu prepiše kuću i stan. Tvrdio je da su se samo posvađali pošto mu je kum spopadao suprugu. Kako je tvrdio, bili su u njegovoj vikendici i u jednom trenutku su ogladneli, pa je uzeo tiganj da isprži jaja. Medutim, kako je ispričao, u jednom trenutku je krajičkom oka video da se B. R. sprema nečim da ga udari, pa je mahinalno zamahnuo tiganjem i prosuo vrelo ulje po njemu.

Ana Slavnić, Zvezdan Slavnić, Milena Kačavenda
foto: Printscreen, Printscreen/HypeTV, ATAImages

Milena nije pominjala ime bivšeg muža, ali je rekla da o njemu ima samo reči hvale. Ona je gostujući u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji otkrila da je s Kačevedom ostala u korektnim odnosima posle razvoda i da su uspešno odgojili dvoje dece.

Lj. Stanišić

01:37:29

SCENIRANJE 26.02.2023. LJUBOMIR BANDOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track