ŠOK! MAJU PROSI BOGATI RUS, čeka Takijevo ZELENO SVETLO! Jelena Golubović i Marinković otkrili: Obećala je i da UPISUJE FAKULTET
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Kurir TV

velika promena maje?

ŠOK! MAJU PROSI BOGATI RUS, čeka Takijevo ZELENO SVETLO! Jelena Golubović i Marinković otkrili: Obećala je i da UPISUJE FAKULTET

Stars -

Radomir Marinković Taki i Jelena Golubović gostovali su kod voditelja Ivana Gajića u Pulsu Srbije gde su otkrili da Maja Marinković ima udvarača.

Naime, on je prema njihovim rečima bogati Rus koji samo čeka Takijevo odobrenje da dođe po Maju.

- Tu nema hemije. Maju, Zvezdan ne radi. Ona je svesna da posle Janjoša i takvih njoj ne treba taj tip muškarca. Ja sam njoj rekla imaš ime, stan, samo odvoji novac za fakultet ili višu kriminalističku jer ona za to ima nos. Obećala mi je da će završiti fakultet. Ti kao Filip Car sa 8 godina osnovne škole i robijanjem, imaš ih na svakom ćošku. Jedan Rus mi se javio želi da ženi Maju čak se spremio i slikao mi verenički prsten - rekla je Golubović.

02:32

MAJU PROSI BOGATI RUS? Samo čeka Takijevo zeleno svetlo! Jelena Golubović i Marinković otkrili: Obećala je i da UPISUJE FAKULTET

- Poslao je jedan veliki buket cveća koji Maji moramo da pošaljemo za 8. mart. Poslao je poklone za Maju - nadovezao se Taki.

Radomir Marinković Taki
foto: Kurir Televizija

- Pošto su oni patrijahalno vaspitani, on čeka zeleno svetlo Takija da bi mogao da dođe. Spreman je da dođe odma kada ona izađe. Video je Maju preko ekrana i onda sam mu ja objasnila da je ona bistra i planira fakultet. Tamo su stvarno najbolje škole - navela je Golubović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track