OVAKO BIJE ANA ĆURČIĆ! Zvezdanova bivša MLATI i rukama i nogama, a kad se pretvori u ZVER sve postrojava i GAZI pred sobom (VIDEO)
Foto: Printscreen

OVAKO BIJE ANA ĆURČIĆ! Zvezdanova bivša MLATI i rukama i nogama, a kad se pretvori u ZVER sve postrojava i GAZI pred sobom (VIDEO)

Stars -

Ana Ćurčić ušla u rijaliti pošto ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić posle 15 godina javno prevario sa 22 godine mlađom i ostavio je na cedilu. U Šimanovce je ušla kako bi se izborila za sebe, a svog najvećeg neprijatelja vidi u Slavnićevoj ljubavnici Anđeli.

Kako je trpela nasilje tokom veze sa Zvezdanom, Ana je odlučila da se malo pozabavi sa borilačkim veštinama.

Ana nimalo nije naivna kada su borilačke veštine u pitanju, pa je na vrlo lak način odgurnula ljubavnicu Anđelu Đuričić, iako je obezbeđenje stajalo pored nje.

Ana Ćurčić
foto: Pritnscreen

- Meni je to bilo lagano da gledam. Ana kad bi se pretvorila u zver, što mnogi i zaslužuju, pa ne da bi ih tamo postrojila, žena je ceo život u treningu, izgleda perfektno za svoje godine. Em trenira sa trenerima i prijateljicom, a vrlo aktivno radi i na boksu, tako da, ljubavnice, ne bio vam u koži što se kaže - ističe Anin prijatelj za Republiku.

01:16

Ovako bije Ana Ćurčić

- Ana ima naporne treninge, velike kilaže, ona kad se skine u kupaći, to je telo puno mišića.

kurir.rs/republika

Bonus video:

04:26

KIJA POTVRDILA: Ana Ćurčić je tražila kumu Vanju da joj OSIGURA POBEDU U ZADRUZI! Znam šta je PREDLOŽENO, ODBILA JE, imam i DOKAZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track