MAZNULI JOJ 150.000 € BAKŠIŠA! Ljupka Stević za pesmu uzela čak 5.000€ na SVADBI u Italiji, a evo kako je ostala praznih džepova
Foto: ATA Images

MAZNULI JOJ 150.000 € BAKŠIŠA! Ljupka Stević za pesmu uzela čak 5.000€ na SVADBI u Italiji, a evo kako je ostala praznih džepova

Stars -

Ljupka Stević otkrila je da joj je na jednoj svadbi u Italiji ukraden bakšiš iz ruke.

- Smataram da sam nesebična osoba koja je uvek spremna da pomogne i zaštiti slabije od sebe - istakla je pevačica i prisetila se pomenute situacije na romskoj svadbi.

- To je postala anegdota. U pitanju je bila svadba u Italiji. Pa dobro, dečica su prolazila i kada su videli puno para na gomili, kako da ih ne uzmu? Na tom veselju je bakšiš bio negde oko 150.000 evra - objasnila je Ljupka.

Na pitanje novinara gde je dobila najveći bakšiš i koja suma je bila u pitanju, pevačica ih je veoma iznenadila odgovorom.

Ljupka Stević
foto: Kurir televizija

- Mislim da sam najveći bakšiš dobila upravo na romskim svadbama, ali u tom trenutku ga nisam brojala. Bilo je negde oko 5.000 evra za jednu pesmu, čak nije bila ni cela pesma u pitanju - prisetila se Ljupka, pa dodala:

- Prosto, kod njih su takvi običaji. Nije bilo novca samo na romskim svadbama, bilo je novca i na nastupima, u Bosni ume da bude jako dobro kada smo mi muzičari u pitanju.

Sve nas je zanimalo da li su na nastupima galantniji momci ili devojke, a Ljupka je odgovorila:

- Časte i momci i devojke. Momci više, ali znaju i devojke da budu široke ruke- rekla je pevačica za Grand.

Kurir.rs/grand

Bonus video:

00:32

LJUPKA STEVIĆ O POSKUPLJENJU NA ESTRADI: Većina mojih kolega su podigli cene, A MENI SU CENE ISTE OD PROŠLE GODINE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track