EVO KADA SE VESNA ZMIJANAC VRAĆA NASTUPIMA Ona je veliki borac i operaciju je primila sa osmehom: Ovo je za nju "mačji kašalj"
Vesna Zmijanac, Foto: Kurir tv

kurir tv:

EVO KADA SE VESNA ZMIJANAC VRAĆA NASTUPIMA Ona je veliki borac i operaciju je primila sa osmehom: Ovo je za nju "mačji kašalj"

Stars -

Folk zvezda Vesna Zmijanac operisana je u kliničkom centru Srbije, a pevačica se uspešno oporavlja nakon izgradnje baj pasa.

Vesna Zmijanac
foto: Kurir tv

Uz Vesnu je ovih dana njena ćerka koja se putem društvene mreže instagram oglasila:

Vesna Zmijanac
foto: Kurir tv

Njena ćerka NIkolija Jovanović oglasila se sledećom izjavom:

- Uz to što je Vesna javna ličnost ona je, pre svega, moja mama - samo je deo od gore prikazane izjave.

Zmijanac će za nekoliko dana napustiti bolnicu, a nastupima se vraća kada se bude potpuno oporavila.

"Inače, Vesnu očekuje oporavak, pa će morati da se pridržava saveta lekara.

- Moraće da ide na redovne kontrole i da pije prepisanu tereapiju. Nikolija se toliko uzrujala, pa je već angažovala i dodatno medicinsko osoblje koje će je sa vremena na vreme nadgledati. Mnogo se uplašila, za razliku od Vesne koja sve prima sa osmehom. Vesna je veliki borac. Dosta stvari je u životu prošla, pa je za nju ovo kako sama zna da kaže “mačji kašalj”- rekao je naš izvor."

01:15

Vesna Zmijanac

"Podsetimo, Vesni Zmijanac ovo nije jedini zdravstveni problem s kojim se susrela u prethodnom periodu. Pevačica je imala problem i sa štitastom žlezdom, o čemu je otvoreno govorila.

- Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom, ali živim sa tim. Mnoge žene je odstrane, ali ja se plašim operacije. Nemam razloga da idem pod nož jer nije ništa strašno. Kad bih se odlučila na taj korak pre bih pristala da me operišu lekari u Srbiji nego u inostranstvu. Našim doktorima više verujem, nekako su drugarski nastrojeni prema pacijentima - kazala je jednom prilikom."

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track