"PETAR JE ČLAN MOJE FAMILIJE" Boban Rajović se oglasio za Kurir nakon SVIREPOG UBISTVA srpskih mladića u Danskoj
Foto: Privatna arhiva, Sonja Spasić

tuga

"PETAR JE ČLAN MOJE FAMILIJE" Boban Rajović se oglasio za Kurir nakon SVIREPOG UBISTVA srpskih mladića u Danskoj

Stars -

Dvojica srpskih mladića ubijena su u ponedeljak u Kopenhagenu kada ih je, iz nepoznatih razloga, napala grupa mladića. Jedan od ubijenih tinejdžera je Petar Stešević (17), koji je uboden nožem u srce od strane Pakistanca, takođe sedamnaestogodišnjaka.

Petar je inače rođak pevača Bojana Rajovića koji se sada oglasio za Kurir povodom tragedije.

Boban Rajović
foto: Kurir televizija

- Poštovani novinari, istina je da je Petar član moje familije. Moja supruga je njegova tetka. Kao što ste mogli da vidite u stranim, pa onda u našim medijima, u ponedeljak je tragično stradao. Suludo je pričati o tome koliko je našim porodicama ovo teško palo... Verujem u vaše razumevanje što se ovom prilikom neću detaljnije oglašavati o tome, pogotovo zbog toga što se već oglasio Petrov otac, što je svakako prikladnije. Pozdravljam vas i još jednom hvala na razumevanju. Hvala i svakom čoveku koji porodici Stešević i mojoj Dragani šalje poruke podrške i razumevanja. Na dobro im se vratilo - napisao je Boban u izjavi.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:32

BOBAN RAJOVIĆ O BESPARICI I KAKO GA JE POLICIJA BUDILA KADA NIJE IMAO GDE DA SPAVA! Ispovest pevača koji tvrdi da pare nisu bitne!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track