"SLOBA JE NAJVIŠE POSTIGAO OD SVIH" Miroslav Ilić pohvalio Radanovića pa mu dao SAVET zlata vredan
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković

PONOSAN JE NA NJEGa

"SLOBA JE NAJVIŠE POSTIGAO OD SVIH" Miroslav Ilić pohvalio Radanovića pa mu dao SAVET zlata vredan

Stars -

Pevač Miroslav Ilić na estradnoj sceni je dugi niz godina, a tokom cele karijere ostao je veran svom žanru, i nikada se nije prilagođavao novijim trendovima. Pevač je sada pred kamerama otkrio da mu nisu jasni novi žanrovi muzike, a potom je i pohvalio mlađeg kolegu Slobu Radanovića.

Miroslav Ilić
foto: PRINTSCREEN PREMIJERA VIKEND SPECIJAL

- Ja se ne bih petljao u neke druge muzičke žanrove. Meni je žao što ljudi više nemaju puno izbora. Zna da se u svetu dodeljuju i dalje Gremi nagrade za jasno definisane žanrove. Ovde je devedesetih nastala jedna papazjanija, gde su narodnjaci uzeli banku na sve. Ne znam kako da se izrazim da nekoga ne povredim. Ja samo želim ravnopravnost folka sa ostalim kategorijama. Očigledno je da on nije mrtav. Pogledajte Marinka, Šabana, Tomu - oni su i dalje prisutni. Mi smo se naslonili na neke starije generacije, nismo odstupali daleko da to više nije folk.

Miroslav Ilić
foto: PRINTSCREEN PREMIJERA VIKEND SPECIJAL

- Ima baš talentovane dece, dok sam bio u Pinkovim zvezdama. Moj favorit je bio Sloba, on nije pobedio, ali je postigao najviše od svoh kandidata. Prepoznajem mu već umor u glasu, savetujem mu da malo proredi i da sačuva šta ovde ima. Ranije se drugačije radilo. Ja sam imao turneje po dva meseca. Ovo sada po klubovima je drugačije - rekao je Miroslav u emisiji "Premijera - Vikend - Specijal".

Kurir,rs/S.B.

Bonus video:

01:54

Miroslav Ilić pokorio Spens

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track