LJUBIŠA ILIJEV POKIDAO ŠERIFA, FRAJLA OSTALA BEZ REČI: Kao da me je grom udario
Foto: Printscreen

LJUBIŠA ILIJEV POKIDAO ŠERIFA, FRAJLA OSTALA BEZ REČI: Kao da me je grom udario

Stars -

Ljubisa Ilijev iz kola u kolo sve bolje sprema pesme i prolazi siguran put do trona! Već prvim pojavljivanjem u emisiji „Nikad nije kasno“ veteran Ljubiša Ilijev je ostavio fanstastičan utisak na publiku i gledaoce.

Kako nije imao hrabrosti sam da se prijavi za emsijiu, prijavu je poslala njegova sestra, a on je na tome njoj neizmerno zahvalan. Muzikom je počeo da se bavi na dan svog venčanja, sasvim slučajno je uzeo mikrofon i otpevao nekoliko pesama, a onda je usledio poziv koji nije mogao da odbije.

-Ja sam počeo da pevam na mojoj svadbi, desilo se tako da sam uzeo mikrofon, otpevao sam nekoliko pesama. Posle nedelju dana prijatelji iz tog orkestra su došli i iznenadili me pitanjem da pevam sa njima i da napravimo orkestar, tako je sve počelo – rekao je on.

Ljubiša Ilijev
foto: Printscreen

Kako je do sada u takmičenju pokazao da je pravi narodnjak, nastavio je u tom stilu. Za ovo pojavljivanje odabrao je numeru Šerifa Konjevića „Ako je ljubav greh“ i oduševio sve u studiju i kraj malih ekrana.

Nakon nastupa, nizale su se pohvale na njegov račun, a žiri je bio saglasan u jednom mišljenju, a to je da je Ljubiša iz kruga u krug sve sigruniji i bolji, ali da tremu mora da ostavi iza scene svaki put kada se pojavi u ovoj emisji.

-Ljubo, mene kao da je grom udario. Kad ste izašli na scenu bilo je dobro, onda ste se u jednom mometu isključili. Evo jedan savet za tremu, samo budite u pesmi, pogledajte u publiku mi smo Vas svi slušali, publika Vas obožava. Imate toliki dar i blagosloveni ste sa tim darom, pobedite sebe i smognite snage da iznesete Vaš dar, to ništa nije slučajno – rekla je Nataša iz grupe „Frajle.

Ljubiša Ilijev
foto: Printscreen

- Meni je Šerif jedan od najboljih izvođača na ovim prostorima, svaka ti čast što si upeso da se približiš takvom velikanu, odličan si – dodao je Željko Samardžić.

-Sve je već rečeno, Nataša i Željko su rekli ono što mislim i ja. Tako da punu podrški imaš i sa moje strane da nastaviš i da tremu počneš da šalješ u suprotne smene od mesta gde ti nastupaš. Zanči kada ti dođeš ovde, ostavi nju u noćnoj smeni i tako napravi balans – zaključio je premijer Saša Millošević Mare.

Ljubiša Ilijev
foto: Printscreen

U revijalnom delu Ljubiša je nastupio sa članicom orkestra „Nikad nije kasno“ Varjom Topalović, a otpevali su čuveni duet „Cipele“ i na kraju su ispraćeni ovacijama publike.

(Kurir / Grand)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja