"VODITE RAČUNA, ŠALJEMO DECU U PROPAST" Sergej zabrinut situacijom koja vlada među mladima! Pevač se obratio se roditeljima
Foto: Ana Paunković

zabrinut

"VODITE RAČUNA, ŠALJEMO DECU U PROPAST" Sergej zabrinut situacijom koja vlada među mladima! Pevač se obratio se roditeljima

Stars -

Sergej Ćetković prisustvovao je jednom događaju u Beogradu i govorio o današnjoj omladini i današnjem vremenu, svom novom albumu koncertima i porodici.

Sergej Ćetković, Koncert
foto: Ana Paunković

Da li pripremate nešto novo pa ste se udaljili iz medija i javnih pojavljivanja?

- Da, spremam novi album. Nove pesme, novi video spotovi. Novi Sergej. Album se zove "Kofer" i spakovan je. Uskoro kreće na putovanje.

Da li vam teško padaju putovanja i to što je vaš kofer uvek spakovan i spreman za novo putovanje?

- Ne. Ja volim svoj posao i Bogu hvala što je moj kofer uvek na putu. Jer to znači da dobro radim svoj posao. Koliki god da je put i to smaranje u kolima, kada stanete na binu i vidite publiku sve se izleči.

Sergej Ćetković, Koncert
foto: Ana Paunković

Jel vam nedostaje porodica i da li taj deo života trpi zbog vašeg posla?

- Ne zato što sam u većini slučajeva tu, ima dana kada se sve spoji da nisam kod kuće, ali se to brzo nadoknadi i sve bude u redu.

Kako se snalazite u ulozi oca?

- Postoje prioriteti, sve ono što sam mislio da je prioritet kada nisam imao decu sada vidim da ništa osim njih nije prioritet. Oni su na prvom mestu. Nisam preterano strog, ali ovo vreme u kom živimo mi ne dozvoljava da budem opušten kada su deca u pitanju.

Sergej Ćetković, Koncert
foto: Ana Paunković

Budimo realni. Evo pre par dana mi se desila situacija da sam bio u nekom tržnom centru. Šetam ja tako, i naletim na dve devojčice koje možda nemaju ni po 10 godina sa elektronskim cigaretama u rukama. I one se ponašaju najnormalnije. Okrećem se da vidim gde su im roditelji, njih nema, shvatam da su deca sama u tržnom centru i da bez problema puše elektronske cigarete. Ja sam bio u šoku. Roditelji vodite računa, šaljemo decu u propast.

Sergej Ćetković
foto: Ana Paunković

Čega se plašite kao roditelj?

- Svega, zato što je sve dostupno. Ja sam odrastao na nekim drugim vrednostima, plašim se svega što je pogrešno o deformitetu na sve strane.

Kurir.rs/ M . Jović

Bonus video:

00:14

Sergej Ćetković seo u fiću, a glava mu viri kroz krov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track