RODILA GA SA 17, MUŽ JOJ POGINUO A ONA SA DETETOM ZAVRŠILA NA ULICI: Ovo je Stojin sin i njihova BOLNA životna priča
Foto: Printskrin/Instagram

pevačica ne krije koliko je ponosna na njega

RODILA GA SA 17, MUŽ JOJ POGINUO A ONA SA DETETOM ZAVRŠILA NA ULICI: Ovo je Stojin sin i njihova BOLNA životna priča

Stars -

Pevačica Stojanka Novaković Stoja imala je veoma težak život, a njenog sina Milana, kojeg je rodila sa samo 17 godina, gotovo niko nije video u javnosti.

Folk pevačica Stoja Novaković se sa samo 16 godina udala u selu Perlez, dobila je sina a onda je sa bebom u naručju završila na ulici nakon što je njen prvi muž tragično nastradao.

Naime, on je samo 3 godine od njihovog venčanja poginuo, pa je pevačica sa samo 19 godina ostala da se bori sama sa detetom.

Stoja
foto: Nemanja Nikolić

"Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kojeg sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17 godina i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako", ispričala je Stoja svojevremeno.

Stoja Novaković
foto: Printscreen/Pink.rs

Milan je godinama živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, sve dok pevačica u Srbiji nije izgradila ime i dovela ga nazad.

Stojin sin završio srednju medicinsku školu, od pevačice nikada nije tražio novac, a život joj je učinio savršenim sa dvoje unučadi koji su danas Stojin ceo svet.

Milan je zaposlen u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević" već godinama.

Stoja inače, nije htela da priča o sinu za medije, ali je pre nekoliko godina u jednom intervjuu rekla da je vrlo ponosna na njega.

-Milan je jako vredan i borben. Završio je medicinsku školu i zaposlio se bolnici. Ponosna sam na to u kakvog je čoveka izrastao, iako ja nisam uvek bila pored njega, sticajem okolnosti - rekla je pevačica svojevremeno.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:13

STOJA NE LIČI NA SEBE, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO! Koleginica je snimila u skroz opuštenom izdanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track