"VAŠE IDIOTARIJE SU SVETSKA MODA" Rada Manojlović žestoko oplela po glumici iz "Euforije": Moji minići vam paraju oči!
Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia, Damir Dervišagić

besna

"VAŠE IDIOTARIJE SU SVETSKA MODA" Rada Manojlović žestoko oplela po glumici iz "Euforije": Moji minići vam paraju oči!

Stars -

Transrodna glumica, model i aktivistkinja za LGBT prava, Hanter Šafer, pojavila se na žurci "Veniti fera", gala događaju koji se tradicionalno odvija nakon dodele Oskara, u skandaloznom izdanju.

Hanter Šafer
foto: PRINTSCREEN

Iako je bilo tu nekih poprilično velikih modnih promašaja, šokantan stajling koji je ponela Hanter Šafer definitivno je najviše šokirao svet. Mnoge svetske i domaće zvezde nisu ostale imune na njenu pojavu, a između ostalog i pevačica Rada Manojlović koja je dala svoj komenar na ovu temu.

Rada Manojlović, Radiša Trajković Đani, Vesna Zmijanac
foto: Kurir televizija

- A na ovo se modni stručnjaci oduševljavaju "vau, neverovatno, ekstravagantno, modni izraz, kreativna sloboda" trte - mrte. "Ovo je moda Radmila ti to ne razumeš", more ma*š. Vaše idiotarije su visoka moda, umetnička sloboda i uvek "imaju neku poruku" a moji mi minjaci vam bodu oči - poručila je vidno iznervirana pevačica.

Rada Manojlović
foto: PRINTSCREEN TWITTER

Podsetimo, Rada je često bila na meti negativnih kritika u vezi oblačenja i same mode, ali pevačicu to posebno ne dotiče jer kako je više puta isticala, ne mari za tuđe komentare i nosi ono u čemu se oseća dobro.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:30

Rada Manojlović kraljica bakšiša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track