BEZOBRAZNA NATAŠA ŠAVIJA Starletin novi snimak srušio mreže, na zadnjem sedištu uvijala SILIKONIMA, ovako zgrće OZBILJNU LOVU
Foto: Printscreen/Instagram

hot

BEZOBRAZNA NATAŠA ŠAVIJA Starletin novi snimak srušio mreže, na zadnjem sedištu uvijala SILIKONIMA, ovako zgrće OZBILJNU LOVU

Stars -

Starleta i nekadašnja rijaliti zvezda Nataša Šavija objavila je vrući snimak na društvenoj mreži Instagram, koji je zapalio muškarcima maštu.

Šavija se obukla jako izazovno, a potom se usnimila u kolima na zadnjem sedištu. Ova poznata starleta vrelim pokretima mamila je uzdahe muškarcima, a grudi su bile u prvom planu.

Nataša Šavija
foto: Printscreen/Instagram

Lajkovi su se skupljali jedan za drugim, a ona je samo ispromovisala svoje telo koje eksploatiše na platformi ,,Onlyfans" i za to uzima ozbiljan novac.

Podsetimo, ovo je samo jedan u nizu Natašinih vreli snimaka, šta više, slobodno se može reći da je i jedan od onih u kojima je dosta obučenija, nego inače, kako je navikla da bude gola.

Ono što je zanimljivo jeste da je Šavija nedavno isključila opciju da joj se ostavljaju komentari ispod njenog sadržaja koji objavljuje.

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

Nataša Šavija u halterima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track