ODUŠEVILA GLEDAOCE KURIR TELEVIZIJE! Anastasija Rilak peva uvodnu špicu u HIT seriji "Prsten sudbine"!
Foto: Zorana Jevtić

Otkrivamo

ODUŠEVILA GLEDAOCE KURIR TELEVIZIJE! Anastasija Rilak peva uvodnu špicu u HIT seriji "Prsten sudbine"!

Stars -

Serija "Prsten sudbine", koja se na Kurir televiziji emituje radnim danima od 15 časova, osvojila je srce širom zemlje i regiona!

Anastasija Rilak
Anastasija Rilak foto: Zorana Jevtić

I dok publika i fanovi komentarišu glavne aktere, najpre sestre Janu i Anju, ali i razvoj radnje u telenoveli, svojim glasovnim sposobnostima u uvodnoj špici oduševila je mlada tinejdžerka Anastasija Rilak.

Anastasija Rilak
foto: Zorana Jevtić

Ona je javnosti postala poznata učešćem u muzičkim takmičenjima "Neki novi klinci" i "Pinkove zvezdice", gde je briljirala scenskim i vokalnim nastupom. Sada je otišla korak dalje i snimila pesmu za hit seriju.

Anastasija Rilak
foto: Zorana Jevtić

Anastasija uveliko radi na svojoj muzičkoj karijeri i jedna je od retkih mladih pevačica kojoj su ozbiljna imena iz muzičke industije predvidela svetlu budućnost.

Inače, ovo nije prvi projekat u kojoj je Rilakova izdominirala! Zahvaljujući specifičnoj boji glasa, koja je još više došla do izražaja u ovoj numeri, reči pesme ulaze u uši čim Anastasija zapeva.

Gledaoci Kurir televizije i verni fanovi nove hit serije "Prsten sudbine" svakog radnog dana od 11 časova u emisiji "Puls Srbije" imaće priliku da osvoje poklone.

Zainteresovanost za seriju "Prsten sudbine" je ogromna, a intrigantna priča o dve sestre očarala je publiku širom sveta. Kurir televizija je za sve one koji pomno prate i znaju svaki detalj iz serije obezbedila i nagrade. Sve što je potrebno jeste da tačno odgovore na zadato pitanje iz epizode koja je emitovana dan raniije, a najbrži odgovor dovodi vas do nagrade.

prsten sudbine
foto: Promo

Pratite emisiju "Puls Srbije" radnim danima od 11 časova jer vas svakog dana očekuje novo pitanje i nova mogućnost da osvojite poklon. Praćenje omiljene serije "Prsten sudbine" više nikada neće biti isto, obratite pažnju na svaki detalj i iskoristite priliku da baš vi budete dobitnik dnevne nagrade!

"Prsten sudbine" je drama o dve karakterno potpuno različite sestre Anji i Jani, čije živote iz korena menja teška saobraćajna nesreća. Serija je veoma atraktivna, obiluje intrigama, napetim situacijama i brojnim preokretima, što joj daje posebnu dinamiku i drži pažnju publike. U više od 100 epizoda prepliću se ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla. Novu hit seriju pratite od 6. marta radnim danima u 15 časova na Kurir televiziji!

Ljiljana Stanišić

00:32

Anastasija Rilak otpevala uvodnu špicu za prsten sudbine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track