RADA MANOJLOVIĆ U RATU SA TVITERAŠIMA! Pevačica zbog novih osuda pokazala zube, javno zapretila i poslala SNAŽNU PORUKU!
Foto: Damir Dervišagić

NE DA NA SEBE

RADA MANOJLOVIĆ U RATU SA TVITERAŠIMA! Pevačica zbog novih osuda pokazala zube, javno zapretila i poslala SNAŽNU PORUKU!

Stars -

Rada Manojlović ovih dana je u žiži interesovanja javnosti zbog javnih iznošenja stavova.

Rada Manojlović
foto: Damir Dervišagić

Naime, Rada Manojlović je prvo pokrenula lavinu komentara zbog poređenja svojih stajlinga sa odevnom kombinacijom holivudske zvezde, da bi potom oštro reagovala na tvrdnje da je homofobična. Sad se ponovo oglasila i iznela niz detalja o kojima se priča.

Rada Manojlović
foto: ATA images/Antonio Ahel

- Izvući ću vam ja na površinu sav taj vaš lažni "body positivity", koji važi samo kada ste vi u pitanju i kada vama neko kaže nešto što vas vređa; tada "nećemo da bodišejmujemo, prihvatimo različitosti, mir, tolerancija" i tako dalje; ali zato kad sam ja u pitanju onda može kofa g. po glavi; od kose, nosa, zuba, stajlinga, celulita, nogu, krivih, ovakvih, onakvih, porekla i svega ostalog. E pa neće da može - napisala je ona u jednom tvitu, pa u sledećem nastavila:

Rada Manojlović
foto: Printscreen/Premijera

- Da ne pričam komentare sa kim sam u vezi, a tek da se ne vraćam na zlostavljanje Milana Stankovića zbog različitosti, koji je i tada i sada bio ispred svog vremena. Pokazaću vam koliko ste trule mušmule. Samo nemojte vi meni o "toleranciji" i diskriminaciji. Nemojte. Veoma smo mi osetili tu vašu toleranciju kroz prethodnih 15 godina… Posvećeno određenoj grupi ljudi, molim da se ne pronalaze normalni i kulturni; ne odnosi se na vas.

Rada Manojlović je, podsetimo, sa kolegom Milanom Stankovićem svojevremeno bila u vezi, a u više navrata su se u javnosti pojavljivale tvrdnje da su obnovili romansu.

Bonus video:

01:33:16

SCENIRANJE 12.03.2023. BRANISLAV LECIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja