VATERPOLISTA PREBOLEO MILICU PAVLOVIĆ! Nikolas Saveljić pokazao novu devojku, sve pršti od ljubavi (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

nova ljubav

VATERPOLISTA PREBOLEO MILICU PAVLOVIĆ! Nikolas Saveljić pokazao novu devojku, sve pršti od ljubavi (FOTO)

Stars -

Vaterpolista Nikolas Saveljić je ponovo srećan u ljubavi. Sin crnogorskog fudbalera Niše Saveljića je nakon kraha veze sa pevačicom Milicom Pavlović uplovio u romansu sa izvesnom Majom.

Par je podelio niz zajedničkih fotografija na kojim ih je moguće videti kako uživaju u suncu, bazenu, voću, ali i poljupcima.

Kako je Milica nedavno izjavila da se nikada ne vraća starim ljubavima, kao i da ne pati za njima kada jednom stavi tačku na vezu, ovi prizori zaljubljenog para joj sigurno neće teško pasti.

Milica Pavlović
foto: Nenad Kostić

Podsetimo, Iako je Milica Pavlović od javnosti vešto krila vezu sa Nikolasom, ona je jednom prilikom kod Ognjena Amidžića u emisiji otkila detalje odnosa sa Saveljićem.

Milica Pavlović
foto: Printscreen Amidži šou

- Ja sam bila sa Nikolasom, priznajem. Ne znam zašto sam to krila. Bili smo godinu i po dana zajedno. Mi smo se viđali svuda. I jednom kada je došao u Beograd i uhvatio nas je "Paparaco lov". Ja sam teška osoba. Kada smo šetali Kalemegdanom, stavljala sam kapuljaču - rekla je ona i dodala da mu je upoznala i majku i istakla da nisu raskinuli jer se nisu voleli, već zbog fizičke udaljenosti - priznala je Milica svojevremeno.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:30

Dok vlast zabranjuje srpske cajke, Milica Pavlović razvalila u Osijeku na brucošijadi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track