SLAVLJE U DOMU NATAŠE BEKVALAC! Obratila se ćerki emotivnom porukom, a evo kakvo iznenađenje joj je priredila (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

divno

SLAVLJE U DOMU NATAŠE BEKVALAC! Obratila se ćerki emotivnom porukom, a evo kakvo iznenađenje joj je priredila (FOTO)

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu Ikodinović, koja danas slavi rođendan. Pevačica se emotivnom porukom obratila ćerki i raznežila sve.

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

- Danas opet za tvoj rođendan ja pevam. Pevam za sve naše najvažnije datume a ti šesnaest godina sve razumeš kao velika. Zapravo,kao velika si bila otkad si bila mala. Moja si najveća prva prava ljubav, bebo. Hvala ti što si najbolja ćerka na svetu, hvala ti što sam ti baš ja mama, hvala ti za sve što prolazi i dolazi. Voli te mama na svetu najviše, srećan ti rođendan ljubavi moja - napisala je Nataša.

Nataša je po svemu sudeći uložila mnogo truda kako bi obradovala Hanu, pa joj je na svojstven način priredila iznenađenje za rođendan.

Nataša Bekvalac
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, Nataša često ističe koliko je zdrav razvod mnogo bolji nego loš brak pa je jednom prilikom otkrila da u njenom slučaju njena deca ne trpe u porodici, i da ona to nikada ne bi dozvolila.

- Za mnoge znam da su im brakovi loši, da deca slušaju svakodnevne svađe, poniženja, pa čak trpe i razne oblike nasilja, ali bože moj, važno je sačuvati porodicu. Možda, ali ne u mom slučaju. Hana i Katja nikada nisu čule povišen ton u našoj kući i na njih niko neće dići ruku dok sam ja živa - rekla je Nataša.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:55

Nataša Bekvalac napravila lom u Trebinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track