"AKO TE NE OGOVARAJU, NE POSTOJIŠ!" Pevačice se tek upoznale, a rekle sve o tračarenju: Samo pazim gde, šta i o kome pričam!
Foto: Kurir TV

kurir tv

"AKO TE NE OGOVARAJU, NE POSTOJIŠ!" Pevačice se tek upoznale, a rekle sve o tračarenju: Samo pazim gde, šta i o kome pričam!

Stars -

Ena Popov i Višnja Petrović su se prvi put upoznale u emisiji "Pusti brigu" na Kurir televizji.

Između detalja o životu, poslu i najraznolikijim temama, one su se dotakle i tračeva, koji su i te kako prisutni u javnom svetu, a naročito pod estradnim nebom.

Višnja je prvo rekla da se nije upoznala sa koleginicom, ali da imaju zajedničke prijatelje:

00:56

AKO TE NE OGOVARAJU, NE POSTOJIŠ! Pevačice se tek upoznale, a rekle sve o tračarenju: Samo pazim gde, šta i o kome pričam!

- Nismo se upoznale, ali imamo zajedničke prijatelje pa to dođe na isto.

Potom je voditeljka Suzana Petričević postavila vešto pitanje - da li su čule tračeve jedna o drugoj.

- Tračeve o Višnji, iskreno, nisam čula. Nego, zbog čega ne dođu ti tračevi do mene? Zašto meni to neko ne bi preneo - upitala je Popov.

- Meni prenose tračeve, ali nisam čula, ali ću imati u vidu, pa ću ti javiti ako čujem - odgovorila je Petrović.

Potom je Petrović prizanala da ogovora ljude:

- Svi ogovaraju, pa i ja sama. Samo pazim gde, šta i koga. Kad ogovaram, a pogotovo kolege, onda nikad ne imenujem što je jako važno. Ispričam situaciju ali bez imena. Ne vodiš se kao postojeći kada te ne ogovaraju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track