ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Udavača seks naplaćuje skupim nakitom, Izoperisana se opet zadužila zbog droge

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Udavača seks naplaćuje skupim nakitom, Izoperisana se opet zadužila zbog droge

Stars -

Zdravo, dragi moji! Prošle nedelje se svašta izdešavalo, što javno, što bez svedoka, ali dok je mene, sve tajne ćete saznati jer ja imam doušnike svuda i sve čujem.

Evo da počnemo odmah sa tračevima. Jedan moj prijatelj prošle nedelje bio je u restoranu, u kojem je sreo Kopiju, tako ćemo zvati zvezdicu koja krade ideje od svetskih zvezda. Bila je u društvu jednog poznatog poslovnog čoveka, koji je zastupnik jednog poznatog brenda u Srbiji. On je u srednjim godinama, ima oko 40, oženjen je, ima decu i, kako to obično biva, Kopija mu služi za provod.

Ono što je mog prijatelja začudilo jeste što se njih dvoje nisu uopšte skrivali, već su se ljubili i mazili naočigled prisutnih ljudi, pa je o tome sutradan brujalo pola grada. Kad je shvatio da će trač doći do njegove žene, zvao je Kopiju da ga vadi kako zna i ume, pa je ona plasirala priču kako je u vezi s jednim sportistom. To je uradila traljavo, tako da su nakon dva dana svi shvatili da je slagala, ali od nje se i ne može očekivati da nešto sama osmisli valjano jer je navikla da krade tuđe ideje.

abronoša
foto: Kurir štampano

Udavača, tako ćemo zvati ženu koja je poznata po vezama s pevačima, sad je glavna prostitutka u arapskim zemljama i koliko čujem, baš je dobro razradila posao. Od klijenata ne uzima novac, jer zaboga ona nije prostitutka, već skupe poklone u vidu nakita najčešće, a to joj se još više isplati nego da radi za keš. Poznato je da su Arapi galantni, pa se Udavača sa svakog putovanja vrati bogatija za po nekoliko skupocenih komada nakita koji vrede na desetine hiljada evra. Inače, ona je već godinama jedna od glavnih makroa (takozvanih madam) u Beogradu i podvodi devojke bogatašima.

Izoperisana opet ima problem s dilerima, od kojih uzima narkotike i ne plaća, jer prosto ne može da zaradi toliko para koliko potroši na drogu. Sećate se da su joj pre nekoliko godina digli auto u vazduh i ja sam vam tad prva napisala zašto se to desilo. Zato što je dugovala nekoliko hiljada evra jednom dileru i on je sumnjao da ga je ocinkarila policiji jer je uhapšen ubrzo nakon što ju je zvao i pretio joj da će je prebiti ako mu ne plati dug. Sad čujem da je počela da uzima i pare pod kamatu zbog droge. Tužno svakako.

Toliko od mene za danas, čitamo se i sledeće nedelje.

štampano Izdanje
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:33:16

SCENIRANJE 12.03.2023. BRANISLAV LECIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track