TUČA NA ROĐENDANU SOFIJE MILOŠEVIĆ?! Njen brat PIJAN go šetao ulicom, policija ga PRIVELA, saslušan i muž Ksenije Bujišić! SKANDAL
Foto: Instagram/sofijamilo

Manekenki preseo rođendan

TUČA NA ROĐENDANU SOFIJE MILOŠEVIĆ?! Njen brat PIJAN go šetao ulicom, policija ga PRIVELA, saslušan i muž Ksenije Bujišić! SKANDAL

Stars -

Rođeni brat Sofije Milošević Stefan Milošević (31) navodno se potukao se sa nepoznatim muškarcem na proslavi rođendana svoje sestre.

Brat Sofije Milošević je nag do pojasa, u žestoko alkoholisanom stanju, sa ranama po glavi i telu, remetio javni red i mir nakon što se tukao sa nepoznatim muškarcem.

Naime, oko 2.30 časova prijavljena je tuča u Skerlićevoj ulici ispred restorana na Vračaru. Milošević se i po dolasku policije nije smirivao, te je sve vreme vikao, galamio i narušavao javni red i mir, te je i poveden u policijsku stanicu Vračar. Alkotest je pokazao oko 2 promila zbog čega mu je određeno zadržavanje. Takođe protiv njega je podneta prekršajna prijava u redovnom postupku.

Sofija Milošević
foto: Instagram/sofijamilo

Inače, na licu mesta, policija je zatekla i muža Ksenije Bujišić, Miljana Baničevića (39), koji je dao izjavu nadležnim organima i rekao da je Stefan Milošević njenov prijatelj i da je lomio čaše po lokalu, da je dosta popio i bio agresivan, te da ga je nakon toga jedan od muškaraca napao isred lokala, i da mu je taj muškarac naneo povrede u vidu ogrebotine na licu i telu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:30

Sofija Milošević dala 20.000 evra Radi Manojlović i Tei Tairović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track