KATARINA GRUJIĆ KONAČNO OTKRILA: Evo zašto se pevačica u javnosti pojavljuje bez svog supruga, fudbalera Marka Gobeljića! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

KURIR TV

KATARINA GRUJIĆ KONAČNO OTKRILA: Evo zašto se pevačica u javnosti pojavljuje bez svog supruga, fudbalera Marka Gobeljića! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Katarina Grujić nedavno se pojavila na promociji pesme Amera Čengića Čenge i pružila novinarima Kurira odgovor na pitanje koje često intrigira javnost - zbog čega se često pojavljuje u javnosti bez supruga Marka Gobeljića.

Iako Marko nije iz ovog sveta i nije ljubitelj medijske pažnje, prema rečima Katarine, on je uvek ispoštovao njene obaveze, pa je tako stajao ispred novinara čak i kada se Katarina porodila. S druge strane, Katarina smatra da je to njen deo posla, dok to nije Markov deo i ne žali se na to.

01:40

KATARINA GRUJIĆ KONAČNO OTKRILA: Evo zašto se u javnosti pojavljuje bez svog supruga Marka Gobeljića!

- On to nije nikada javno ni krio. Marko nije iz ovog sveta i nije da mu sveta. Mada ispoštovao je svaki put. Kada sam se ja porodila on je stajao ispred 10 novinara i davao izjavu. Nije hteo, ali je ispoštovao zbog mene. Tako da ovo je moj deo posla, dok ovo nije njegov deo posla i ja se ne bunim - rekla je Grujić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja