NOVI DETALJI TUČE NA ROĐENDANU MILOŠEVIĆEVE! Sofijinog brata žestoko prebili, tukli ga po glavi ČVRSTIM PREDMETOM
Foto: Printscreen

podneta prekršajna prijava

NOVI DETALJI TUČE NA ROĐENDANU MILOŠEVIĆEVE! Sofijinog brata žestoko prebili, tukli ga po glavi ČVRSTIM PREDMETOM

Stars -

Rođeni brat Sofije Milošević Stefan Milošević (31) potukao se sa nepoznatim muškarcem na proslavi rođendana svoje sestre.

Incident se dogodio tokom rođendanske zabave, zbog čega je policija morala da interveniše. Takođe protiv njega je podneta prekršajna prijava u redovnom postupku.

Sofija Milošević
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Kako Kurir nezvanično saznaje, policiji je 20.3. prijavljena tuča u restoranu na Vračaru.

- Patrola je izašla na teren i ispred lokala zatekla Stefana Miloševića, koji se žalio na povredu na glavi. Navodno, sa njim je bio i jedan njegov drug koji ie policiji rekao da je Stefana neko udario nečim u glavu - kaze izvor Kurira upoznat sa slušajem i dodaje da je protiv Milosevića podneta prekršajna prijava, a utvrđuje se kako je on povređen.

Sofija Milošević
foto: Instagram/sofijamilo

Inače, na licu mesta, policija je zatekla i muža Ksenije Bujišić, Miljana Baničevića (39), koji je dao izjavu nadležnim organima i rekao da je Stefan Milošević njenov prijatelj i da je lomio čaše po lokalu, da je dosta popio i bio agresivan, te da ga je nakon toga jedan od muškaraca napao isred lokala, i da mu je taj muškarac naneo povrede u vidu ogrebotine na licu i telu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:30

Sofija Milošević dala 20.000 evra Radi Manojlović i Tei Tairović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track