ŠTA SVE GLEDAOCI NISU MOGLI DA VIDE! Aninoj kumi umalo sve sevnulo, Luna nameštala minić, a evo šta su radile Anabela i Dušica
Foto: ATA images

iza kulisa

ŠTA SVE GLEDAOCI NISU MOGLI DA VIDE! Aninoj kumi umalo sve sevnulo, Luna nameštala minić, a evo šta su radile Anabela i Dušica

Stars -

Luna Đogani, Anabela Atijas, Milena Kačavenda i Dušica Jakovljević bile su u emisiji kod Ognjena Amidžića, ali gledaoci nisu imali priliku da vide šta se dešavalo iza kulisa.

1 / 11 Foto: ATA images

Naime, pre početka emisije dame su se pripremale, a kumi Ane Ćurčić je umalo sve sevnulo. Naime, ona je ponela cipele koje je obula kada je ušla u studio, na sebi je imala haljinu sa dubokim šlicem, koja je skroz otkrila njene gole noge u trenutku kad se preobuvala.

1 / 5 Foto: ATA images

Dok se Milena preobuvala, Luna i Anabela su iskoristile priliku da se slikaju, pa su se sve vreme pre početka emisije slikale i snimale. Luna je bila u lateksu, a jedva je obuzdala mini suknju.

1 / 7 Foto: ATA images

- Ja sam se spremila sa s*ks, pošto je Zvezdan izjavio da sam ja bila sa svim Aninim bivšim momcima i muževima, nisam samo sa Slavnićem, možda bih da ovako dočekam Slavnića - rekla je Milena.

Kuma je javno obećala da će izvući najupečatljivije delove iz pisama koje je Zvezdan slao iz zatvora Ani. U njima, kako je rekla, postoje delovi gde je on eksplicitno navodi šta je radio Ćurčićevoj da bi joj se izvinio.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track