"I DALJE SAM HODAJUĆA PROVOKACIJA!" Jami u 6. deceniji deluje kao AVION, a sada OTKRILA TAJNU SVOG SAVRŠENOG IZGLEDA
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

"I DALJE SAM HODAJUĆA PROVOKACIJA!" Jami u 6. deceniji deluje kao AVION, a sada OTKRILA TAJNU SVOG SAVRŠENOG IZGLEDA

Stars -

Folk zvezda Jasna Milenković Jami izazvala je oduševljenje prisutnih kada se nedavno pojavila pred medijima i pokazala svoju figuru. Uprkos tome što je u šestoj deceniji, Jami izgleda fantastično, što je ona pripisala pažljivom održavanju tela i radu sa svojom sestrom Vensom koja se bavi njenim izgledom.

"Žena u ovim godinama, usudila se da obuče bele uske pantalone, bez silikona... Može da se izgleda ovako, ako vodite računa. Još uvek sam hodajuća provokacija, iako godine idu stalno je neka frka oko mene, valjda sam tako rođena", rekla je ponosno Jami.

01:42

JOŠ UVEK SAM HODAJUĆA PROVOKACIJA! Jami u 6. deceniji izgleda kao avion, a sada OTKRILA TAJNU SVOG SAVRŠENOG IZGLEDA

Ona je takođe istakla da je jedina pevačica devedesetih koja je i dalje ovako aktivna i na terenu, iako se godine približavaju.

Jami je takođe podelila informaciju o svom novom biznisu - održavanju tela koji je zatvorenog tipa. "Samo za posebne i one koji žele da ulažu u sebe i da izgledaju ovako (pokazala je na sebe), to je sjajna stvar", objasnila je Jami.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track