OVA 2 HITA BI BEKIĆU PROMENILA KARIJERU! Odbio ih iz samo iz jednog razloga! Pevač za Kurir TV otkrio DA LI SE KAJE
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

OVA 2 HITA BI BEKIĆU PROMENILA KARIJERU! Odbio ih iz samo iz jednog razloga! Pevač za Kurir TV otkrio DA LI SE KAJE

Stars -

Beki Bekić, popularni pevač narodne muzike, gostovao je kod voditelja Ivana Gajića u emisiji "Puls Srbije" gde je otkrio da mu je davno bila ponuđena pesma "Mali mrav" koja je kasnije postala veliki hit Tomislava Čolovića.

Međutim, Bekić je kako je naveo, odbio tu pesmu jer se u tom momentu nije pronašao u njoj. Isto tako, odbio je i pesmu "Svađalice moja mala". Pevač ne žali zbog svoje odluke da odbije ove pesme, jer smatra da da je krenuo tim putem, to ne bi bio on.

00:54

OVA 2 HITA BI BEKIĆU PROMENILA KARIJERU, Odbio ih iz samo iz jednog razloga! Pevač sada otkrio DA LI SE KAJE

Mali mrav

Tomislav Čolović, autor hita "Mali mrav", preminuo je 2008. godine u kafani. Iako su neki proglasili tu pesmu "literarnom pornografijom", ona se i danas redovno peva na svim slavljima i veseljima, nakon 39 godina od kada je objavljena.

Tomislav Čolović
foto: Youtube screenshot

Čolović je bio poznat po šaljivim pesmama, a njegovi albumi su sadržali numere poput "Majka Muju šišala na struju", "Profesore, danas me ne pitaj" i "Deda babu gleda, a baba se ne da". Njegov poslednji hit bio je "Niko ili neko".

Beki Bekić, s druge strane, prvu ploču snimio je 1981. godine, ali njegovo ime i muzika su i danas aktuelni. Bekić kaže da su njegove pesme sporo osvajale publiku, ali da su dugo trajale. On je takođe poznat po brojnim dobrotvornim koncertima i saradnji sa najvećim zvezdama narodne muzike.

Iako je odbio hit pesmu "Mali mrav", Bekić ostaje popularan među ljubiteljima narodne muzike, a njegova muzika i dalje je prisutna i slušana.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track