NAJSKUPLJA PESMA NA ESTRADI! Nastala pre više od 15 godina, a srpska pevačica iskeširala 30.000 € za OVAJ HIT i nije se pokajala
Foto: Damir Dervišagić

dalje je svi rado slušaju i pominju

NAJSKUPLJA PESMA NA ESTRADI! Nastala pre više od 15 godina, a srpska pevačica iskeširala 30.000 € za OVAJ HIT i nije se pokajala

Stars -

Pevačica Ana Nikolić, pobrala je simpatije publike još kada se prvi put pojavila na javnoj sceni, a upravo ona je vlasnica najskuplje pesme na estradi.

Jedna njena pesma posebno se izdvojila, a iako je od njene premijere prošlo više od 15 godina, i dalje je svi rado slušaju i pominju.

Ana Nikolić
foto: kurir televizija

U pitanju je pesma "Romale romali", kojom se Ana 2006. godine predstavila na nacionalnom takmičenju za pesmu Evrovizije, Beovizija.

Još na prvo slušanje znalo se da će pesma biti veliki hit, a ni cifra za koju ju je Ana kupila od Kikija Lesendrića nije zanemarljiva. Nikolićeva je za ovu pesmu iskeširala tada 30.000 evra, ali kako je ta pesma i dan danas veoma slušana, očigledno nije pogrešila.

Zoran Kiki Lesendrić, Kiki Lesendrić
foto: Zorana Jevtić

Zoran Kiki Lesandrić nedavno je govorio o saradnji sa Anom Nikolić i tada prizna da ga je Ana Nikolić mnogo naljutila, zbog čega je i odlučio da joj "Romale romali" debelo naplati.

- Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk je naplaćen, a sa druge strane, trebalo je da radim ceo album, pa se vratio Mili, bio sam ljut i odvalio sam cenu koja je bila opravdana - rekao je Kiki za "Blic", a na pitanje da li je pesma zaista vredela 30.000 evra, on je odgovorio:

- Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vreme, Marina je bila takođe skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, pesma je svakako opravdala cenu i njoj je donela novac.

Marina Tucaković
foto: Damir Dervišagić

Najskuplji stih

Inače, pokojna Marina Tucaković takođe je zaradila ogromnu sumu novca na jednom stihu. Kako je Neda Ukraden jednom prilikom ispričala, Tucakovićeva je zahvaljujući stihu "Suza je iz oka kanula" zaradila 100.000 evra.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:15

Ana Nikolić objasnila svima kako je biti pijana ko letva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track