Najnovije vesti

NAKON AGONIJE VLADA PORODIČNA IDILA! Željko Šašić doživeo iznenađenje od ćerke Sofije na sred nastupa, ovo će PAMTITI CEO ŽIVOT!
Foto: Damir Dervišagić, Nikola Anđić

DIVNO

NAKON AGONIJE VLADA PORODIČNA IDILA! Željko Šašić doživeo iznenađenje od ćerke Sofije na sred nastupa, ovo će PAMTITI CEO ŽIVOT!

Stars

Odnos Željka Šašića sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović i ćerkom Sofijom koju su dobili iz velike ljubavi, oduvek intrigira.

Željko Šašić
foto: Printscreen

Podsetimo, Sonji je, prema pisanju medija posvetio pesmu "Ona je priča života moga" u kojoj je i sama imala glavnu ulogu. On je potom otkrio da je njegova bivša trebala da glumi u još nekom od brojnih, ali do toga nije došlo.

Sonja Vuksanović
foto: Printskrin/Jutjub

Pevač je u emisiji "Premijera" otkrio više detalja o svemu što zanima javnost, ali i šokirao iznenađenjem svoje ćerke.

- U životu shvatite da smo možda bili mladi, i nismo bili spremni na sve što brak nosi - rekao je Željko, pa se dotakao Sofije:

Željko Šašić
foto: Kurir televizija

- Tu je večeras... Nisam strog otac. Ona je dobro dete, to jeste, devojka. Večeras je tu sa pratnjom i društvom, imam tremu, nije me dugo slušala. Nije mi rekla da će doći, rezervisala je to bez mog znanja. Kao svaki roditelj joj skrećem pažnju na stvari koje je čekaju u životu. Znam šta su njene godine, i koliko god ona bila zrela, brinem - rekao je Šašić.

Sofija Šašić
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:27:33

SCENIRANJE 12.02.2023. ZAHAR

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja