SVI SU ČULI DA JE JANIN SVEKAR MILIONER, A MALO KO ZNA KAKO JOJ JE PRAVO IME! Evo šta joj piše u LIČNOJ KARTI i čime se bavila
Foto: Printscreen/Instagram, Ana Paunković

SVI SU ČULI DA JE JANIN SVEKAR MILIONER, A MALO KO ZNA KAKO JOJ JE PRAVO IME! Evo šta joj piše u LIČNOJ KARTI i čime se bavila

Stars -

Gotovo da ne postoji osoba koja ne zna bar jedan hit Jane Todorović, ali malo ko zna njeno pravo ime.

Jana je u emisiji Zvezde Granda specijal otkrila da su joj Pera Stokanović i Saša Popović dali nadimak po kom je danas poznata.

Završila je srednju muzičku školu u Prištini, a pevanjem je počela da se bavi već sa 14 godina. Nakon što je 1992. godine izdala prvi album, koji nije bio popularan i slušan, Jana je odlučila da prihvati posao profesorke muzičkog u jednoj osnovnoj školu na Kosovu.

Jana Todorović
foto: Damir Dervišagić, Screenshot

Međutim, krajem devedesetih izdaje drugi album, koji je bio bolje ispraćen od prvog, i tada pevačica odlučuje da odustane od karijere u prosveti i nastavi put estrade.

Od 1995. godine je udata za Ivana Todorovića, vlasnika jedne produkcijske kuće, a 11 godina kasnije, u Las Vegasu rađa ćerku kojoj daje ime Kristina Džulijen.

Podsetimo, nedavno je u medijima procurela informacija da je jedan Srbin iz inostranstva kupio čitav sprat u Beogradu na vodi i za to izdvojio 15.000.000 evra, a javnost je ostala iznenađena i šokirana kada je saznala da je reč o Sveti Todoroviću, svekru poznate pevačice Jane Todorović. Nagađa se da porodica Todorović poseduje ogromnu vilu koja vredi milione, kao i da je otac njenog supruga milijarder o čijoj se imperiji u Nemačkoj i Srbiji nedeljama nagađalo.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track