MAJA UŽIVA U BRAKU SA DAČOM IKODINOVIĆEM! A bila je VERENA za ovog SLAVNOG KOŠARKAŠA, krenuli ka OLTARU, a onda je sve PUKLO
Foto: Dado Đilas

bila je to velika ljubav

MAJA UŽIVA U BRAKU SA DAČOM IKODINOVIĆEM! A bila je VERENA za ovog SLAVNOG KOŠARKAŠA, krenuli ka OLTARU, a onda je sve PUKLO

Stars -

Srpska odbojkašica Maja Ognjenović i košarkaški as Miloš Teodosić su u prošlosti bili u ljubavnoj vezi, a malo je poznato da su bili vereni.

Danas uspešna odbojkašica i uspešan košarkaš imaju svoje brakove i porodice s drugim poznatim ličnostima, a svima je uveliko i dobro poznato da Maja ima skladan odnos sa Danilom Ikodinovićem, baš kao što Teodosić ima brak sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

Veza Maje Ognjenović i Miloša Teodosića ne samo da je bila aktivna pre deset godina već je ovaj nesuđeni bračni par čak stigao do oltara. Naime, Maja i Miloš bili su vereni 2010. godine, dve godine nakon što su počeli da se zabavljaju i ta veza bila je duga i stabilna, a sve je ukazivalo da će i zaista stati pred matičara.

Miloš Teodosić
foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Uspešni sportisti u to vreme igrali su, svako u svom sportu, za klub "Olimpijakos" i čak su živeli zajedno u Grčkoj.

Kasnije su usledile promene na poslovnom planu za oboje pa je Miloša put odveo u Moskvu a Maju u Berlin. Daljina je, kao što to obično čini, uslovila da veza Maje Ognjenović i Miloša Teodosića počne da slabi pa je bilo pitanje vremena kada će postati neizdrživa za tada mladi par.

Ljubav, Poljubac, Olimpijske Igre, Maja Ognjenović, Dača Ikodinović
foto: Dado Đilas

Par je raskinuo veridbu 2013. godine a oboje su demantovali da je na tu odluku uticala neka treća osoba. Kasnije su oboje pronašli sreću kraj drugih osoba a njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:43

Nataša Bekvalac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track