Najnovije vesti

"SVE OVO SA MIROSLAVOM JE ISMEJAVANJE CELOKUPNE NACIJE" Oglasila se bivša Ilićeva ljubavnica i otkrila datum novog SUĐENJA!
Foto: Nemanja Nikolić

suđenje

"SVE OVO SA MIROSLAVOM JE ISMEJAVANJE CELOKUPNE NACIJE" Oglasila se bivša Ilićeva ljubavnica i otkrila datum novog SUĐENJA!

Stars

Mirjana Antonović oglasila se na svom Instagram profilu i najavila da dolazi u Beograd povodom novog suđenja sa bivšim partnerom Miroslavom Ilićem, a usputno mu je zamerila i izjavu na račun njihovog sina.

Mira Antonović, Mirjana Antonović, Miroslav Ilić
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, godinama unazad pokušavala je da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina Antonovića.

Devin Antonović, Mirjana Antonović
foto: ATA images

Slavuj iz Mrčajevaca otpočeo je ljubavnu priču sa Mirjanom davne 1984. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, pa započeli romansu, iako je on bio u braku s Gordanom Ilić.

Gordana Ilić, Miroslav Ilić
foto: Damir Dervišagić

Posle brojnih dugogodišnjih susreta na sudu i medijskih sukoba, Antonovićeva je uspela u svojoj borbi, kada se preko DNK testiranja dokazalo da je Miroslav otac njenog sina.

Miroslav Ilić
foto: Kurir televizija

Ona se nakon toga nije oglašavala na pomenutu temu sve do danas, kada je objavila svoju sliku i najavila novo suđenje.

Mirjana Antonović
foto: Nenad Kostić

- U ponedeljak idem za Beograd. Volela bih jednom da idem bez nekih obaveza. Sve ovo skupa sa Miroslavom je ismevanje sudstva i celokupne nacije. Miroslav je u medijima rekao “Ćeraćemo se”. Ne znam šta mu to znači, ali mi ružno zvuči. Ćera se sa rođenim sinom - napisala je Mirjana na svom Instagramu.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:54

Miroslav Ilić pokorio Spens

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja