DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ UŽIVO U EMISIJI SPASAO ŽIVOT ŽENI! ŠOK-ISKUSTVO: Bili su tu paravani, uzeo sam bris pred kamerama...
Foto: Damir Dervišagić

DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ UŽIVO U EMISIJI SPASAO ŽIVOT ŽENI! ŠOK-ISKUSTVO: Bili su tu paravani, uzeo sam bris pred kamerama...

Stars -

Pevaćica Snežana Đurišić već nekoliko godina je u ljubavi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, koji je sad ispričao kako je zahvaljujući učešću u jednoj emisiji spasao život jednoj ženi.

- U jednoj od emisija se desilo da sam nekoj ženi pomogao na način na koji ja kao lekar mogu. To je bila vrlo specifična emisija u kojoj sam ja trebao da govorim o svojim iskustvima vezana za moju profesiju i u jednom trenutku je voditeljka dala divan predlog s obzirom da su većinom žene bile u publici. Zapravo pitala ih je da li bi neko pristao na pregled, a ja sam bio zatečen u tom trenutku. Bili su paravani, medicinska sestra, sve isto kao u ordinaciji- počeo je priču Vanja, a potom epilogom te situacije šokirao mnoge, ali i izazvao veliko divljenje.

Vanja Milošević
foto: Kurir televizija

- Javila se jedna žena na moje iznenađenje, a ja nisam baš sklon tome da mogu da se iznenadim. Stvarno smo imitirali ordinaciju, tu je bio paravan i uradili smo pravi pregled. Uzeli smo bris i ja sam ga odneo kod mene na kliniku i ispostavilo se da rezultati nisu dobri. Pozvao sam tu ženu, uradili smo veliku operaciju i spasili život- ispričao je Milošević u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

kurir.rs

Bonus video:

16:33

GINEKOLOG DR VANJA MILOŠEVIĆ: Kada je pravo vreme da se trudnice vakcinišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track