ELENA KITIĆ JE NEPISMENA! Javnost šokirana pevačicinim statusom! Bez zareza, iza tačke malo slovo! BRUKA I SRAMOTA
Foto: Instagram/ elenakitic

hit

ELENA KITIĆ JE NEPISMENA! Javnost šokirana pevačicinim statusom! Bez zareza, iza tačke malo slovo! BRUKA I SRAMOTA

Stars -

Elena Kitić retko se oglašava u javnosti, a izbegava i da komunicira s medijima, pa iz tog razloga nismo imali prilike da čujemo i saznamo nešto više o njoj, osim onoga što se vidi u spotovima i čuje u pesmama koje peva.

Na iznenađenje mnogih, ovih dana ušla je u otvoreni sukob s pevačicom Mahrinom o tome ko je koga iskopirao i ko je kome ukrao ideju. Do sada se nije svađala s koleginicama.

Elena Kitić
foto: Printscreen Instagram

Naslednica Mileta Kitića i Marte Savić napisala je na Instagramu obraćanje Mahrini koje je toliko nepismeno da bi bilo bolje da se uopšte nije oglašavala. Bez zareza, iza svake tačke sledi početak rečenice malim slovom, nepoznavanje glasovnih promena, sve to može se videti u Eleninoj objavi. Citiraćemo samo deo.

- Prvo, nisam znala da je pesma posvećena tvojoj bliskoj osobi. i jako mi je žao što si doživela taj gubitak. što se pesme tiče, sve što sam mogla da čujem je da me pesma jako potseća (pravilo je podseća, jer se u spojevima ds i dš ne primenjuje jednačenje suglasnika po zvučnosti) na moju. da je u istom bpm-u i da ima identičnu gradaciju - napisala je između ostalog ona.

Elena Kitić
foto: Instagram/ elenakitic

Sve ovo što smo pomenuli da Elena ne zna je gradivo iz gramatike koja se uči u osnovnoj školi. Naravno da je zbog toga odmah razapeta na mrežama, posebno na Tviteru, gde su je korisnici urnisali negativnim i posprdnim komenatarima.

Kao javna ličnost, Elena bi morala mnogo više računa da povede o tome kako se izražava i piše jer je ona, verovatno, mladima uzor, s obzirom na to da dosta njih sluša njenu muziku, pa samim tim i usvajaju njen model ponašanje, ophođenja i slično. Ako je preskočila da nauči gramatiku, svakako nije kasno i sada da nauči, barem toliko da bude elementarno pismena jer 21. vek je i sramota je da mlada osoba sa 25 godine ne zna gradivo iz osnovne škole. Nikad nije kasno da se ode na popravni.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

MILETOVA NASLEDNICA ZAVELA JAČI POL KOMBINACIJOM KOJA OTKRIVA MNOGO: Elena Kitić otkrila grudi, stomak i zategnutu ZADNJICU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track