Najnovije vesti

"U ISLAMU SAM 4 GODINE, OVO MI JE ČETVRTI RAMAZAN" Dejan Dragojević konačno javno progovorio o veri i priznao kako se OSEĆA!
Foto: Printscreen YT

MISTERIJI JE DOŠAO KRAJ

"U ISLAMU SAM 4 GODINE, OVO MI JE ČETVRTI RAMAZAN" Dejan Dragojević konačno javno progovorio o veri i priznao kako se OSEĆA!

Stars

Dejan Dragojević tokom braka sa Dalilom Dragojević navodno je promenio veru i prešao u islam, a o tome nikada nije želeo da govori.

Dejan Dragojević
foto: PRINTSCREEN PREMIJERA

Tokom učešća u Zadruzi više puta je bio na meti osuda zbog toga što ne želi da se izjasni, ali to ga nije doticalo te je do kraja sve ostavio pod velom misterije.

Njegovo nedavno putovanje napravilo je neverovatan haos, a Dragojević je prvi put javno progovorio o veri.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen YT

Otputovao je u Meku, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o muslimanskoj veri.

Takođe, snimio kako je obukao gelabiju - belu odeću do poda, koju nose muškarci, koji poštuju islamske običaje.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen YT

- Došao sam u Medinu, treba da se obavi omra. Sada smo u "Poslanikovu džamiju". Uglavnom ovde se dobija voda, sedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan - otkrio je Dragojević.

- Jako je specifična energija, ne mogu to da opišem. Pod je jako čist, toliko da možeš da jedeš. Grad ima posebno lep i čudan miris. Posebno čudno se ja osećam, ali kako ja to sada da objasnim. Ja sam već 4 godine u islamu, ovo mi je četvrti Ramazan. Hvala Bogu, ovde je, jer u Srbiji nema ništa sem u Novom Pazaru, a Novi Sad je prazan što se tiče džamija. Ovde se čovek oseća mirno i sigurno, kao da ti je sav tuga, stres i sve izbačeno iz glave i tela. Ovo ne može da se prepriča, ovo mora da se doživi... - pričao je Dragojević.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:20

DRAGOJEVIĆ OD RAZVODA SA DALILOM ZADRŽAO SAMO VERU! Dejan otišao u Meku da se POMOLI ALAHU, ritualno se čisti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja