SVAKA KUĆA MU VREDI VIŠE OD MILION, A IMA IH 30! Srpska estrada uložila BOGATSTVO u LUKS vikendice, a njegova je iz 18. VEKA
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube/Grandonline, Printscreen/Vijesti, Ana denda, Shutterstock, Ilustracija

dobar biznis

SVAKA KUĆA MU VREDI VIŠE OD MILION, A IMA IH 30! Srpska estrada uložila BOGATSTVO u LUKS vikendice, a njegova je iz 18. VEKA

Stars -

Poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta i kulture zahvaljujući sopstvenom radu odrekle su se brojnih stvari kako bi zarađeni novac uložile u nekretnine.

Goran Bregović poseduje preko deset nekretnina u Srbiji, Crnoj Gori, Francuskoj, Turskoj. Osnivač grupe Bijelo dugme većinu kupljenih nekretnina je zadržao za sebe i svoju porodicu, dok neke izdaje i tako dobija primanja na mesečnom nivou.

Prema informacijama koje su prenosili mediji, Brega u svom posedu ima preko 30 kuća, stanova i garsonjera čija vrednost prelazi 35 miliona evra. Njegova kuća na Senjaku je, prema pisanju domaćih medija, jedna od omiljenih lokacija za snimanje filmova i serija.

1 / 5 Foto: Kurir

Navodno je u Zagrebu 2005. godine kupio zgradu od 550 kvadrata koju izdaje za 5.500 evra mesečno, na Jahorini poseduje nekretninu od 450 kvadrata, u Perastu dve kuće i starački dom, kao i petnaestak kuća u Beogradu, stanove u Parizu, Istanbulu i još nekim gradovima. Svaka vila Gorana Bregovića procenjena je na preko milion evra.

Miloš Bojanić pored vile u blizini Novog Sada, ima vilu u Baošićima kod Herceg Novog, koji je pre nekoliko godina renovirao kako bi privukao turiste. On je cele letnje sezone na crnogorskom primorju i bavi se turizmom, a u novi izgled kuće na samoj obali mora uložio je 120.000 evra.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

Nada Topčagić ceo život je ulagala u nekretnine, pa je tokom bavljenja muzikom sa suprugom Zlatkom Đorđevićem kupila kuće u Crnoj Gori, na Tari, u Starim Banovcima, a ima i nekoliko stanova u Beogradu.

Svetlana Ceca Ražnatović pored vile na Dedinju, koju je nasledila od pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, poseduje i vilu na Kipru, u kojoj provodi slobodne dane, ali i stan na Kopaoniku. Folk zvezda vilu u Aja Napi je kupila 2006. godine, u kojoj s porodicom i prijateljima provodi svako leto. Kuća se prostire na 400 kvadrata, nalazi se na samoj plaži, a ima i svoj bazen.

Ceca, Kipar
foto: Printscreen

Vesna Zmijanac, koja živi u stanu na Vračaru, na placu na Bukulji napravila je veliku kuću, a dok je njena ćerka Nikolija studirala u Atini, pevačica joj je tamo kupila stan. Jednom prilikom je njena kuća na Bukulji procenjena na 200.000 evra.

1 / 9 Foto: Ana Denda, Nenad Kostić, Shutterstock

Pevač Saša Matić u Perastu je pazario kuću u kojoj se nekada odmarao Petar Petrović Njegoš, a koja se nalazi tik uz more. Kuća ima dva sprata i četiri sobe, kao i prostrani salon, a pored ulaza i dalje stoji tabla koja potvrđuje da je tu nekada boravio vladika.

1 / 6 Foto: Printscreen, Printscreen/Vijest, Damir Dervišagić

Odavno je poznato da Neda Ukraden ima nekretninu u Lepetanama, u Boki Kotorskoj u Crnoj Gori, koju je nasledila od majke pre više od 40 godina.

Neda Ukraden, Kuća, Lepetani
foto: Dragan Kadić

Željko Samardžić poseduje kuću u Dobroti, kod Kotora, gde provodi celo leto.

- Ponekad imam osećaj kao da sam se tu rodio. Kotor je moja letnja, i ne samo letnja, oaza mira već dvadesetak godina. Faktički, od kada sam kupio kuću u Dobroti i otkrio sve lepote Boke. Moje leto često počne u maju, a završi se početkom oktobra, kada, možda, i najviše uživam u takozvanom miholjskom letu. Naravno, sve zavisi i od obaveza koje mi više ili manje dozvole takvu vrstu zadovoljstva.

Saša Popović kupio je luksuzan stan u Opatiji od 100 kvadrata, čija je vrednost oko 300.000 evra. Pošto njegova žena Suzana Jovanović i on često letuju na Hrvatskom primorju, nije bilo iznenađenje što su se odlučili da kupe stan baš u Opatiji.

Saša Popović
foto: Profimedia

Marko Miljković i Luna Đogani zaradu od učešća u rijalitiju uložili su u imanje u selu Mramorak, u Banatu, za koje su platili 10.000 evra. Plac ima 16 ari, kuća oko 150 kvadrata. Moraju oni još mnogo toga ovde da rade i da ulože najmanje još 10.000 evra, ako ne i više.

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube

- Dogovorili smo se da im zidam i pečenjaru, hoće i bazen da naprave. Neće ogradu da stavljaju, sve će okolo da bude drveće. Pravo malo etno-selo. Milina - pričao je za Kurir domaćin Božurika, od koga su Miljkovići pazarili imanje.

Jelena Golubović dobro je unovčila svoje višestruke pobede u srpskim rijaliti programima. Ona je većinu novca koji je zaradila uložila u gradnju kuće na Avali, gde provodi dosta svog vremena. početkom 2020. godine je završila izgradnju drvene kuće, što ju je koštalo skoro 300.000 evra.

1 / 7 Foto: Aleksandar Panić

I voditeljka Lea Kiš ima prelepu vikendicu na Avali, gde se sa porodicom skoro svakog slobodnog dana sklanja od gradske vreve. Ispred kuće ima i potok, koji je osmislio njen suprug Momčilo.

"Ovaj potok je takođe osmislio i napravio Moma. U njemu čuvamo prave ribice. Sedneš pored, uzmeš knjigu ili pustiš muziku i osećaš da si daleko od svih problema, a da ne pričam o poslu, haosu u gradu", izjavila je jednom prilikom voditeljka.

kurir.rs

Bonus video:

00:24

ŠTA MISLIŠ KAKO ĆE TVOJ MUŽ REAGOVATI AKO MU POŠALJEM OVU SLIKU? Dobila je poruku na telefon od bivšeg dečka, pa OVAKO REAGOVALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track