GODINAMA JE PRELAZAK U ISLAM BIO TAJNA! Ovaj bivši ZADRUGAR je JEDINI znao Dejanovo opredeljenje, a nikada nije PROGOVORIO!
Foto: Shutterstock, Printskrin / You Tube

njegov paša

GODINAMA JE PRELAZAK U ISLAM BIO TAJNA! Ovaj bivši ZADRUGAR je JEDINI znao Dejanovo opredeljenje, a nikada nije PROGOVORIO!

Stars -

Dejan Dragojević nedavno je šokirao javnost priznanjem da je već 4 godine u islamu, ali i video snimcima iz Meke koje je redovno postavljao na Instagram.

Dejan Dragojević
foto: Shutterstock, Printskrin / You Tube

Dok je bio u Zadruzi kao učesnik, tema njegove vere bila je skoro svakodnevna ali on nije želeo javno da se izjašnjava.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen YT, Nikola Anđić

Sa bivšom ženom koja je tvrdila da je preuzeo njenu veru, često se svađao, ali i svima koji su ga pritiskali da prizna.

Podsećanja radi Menasur Ajdarpašić i Dejan su imali mnoštvo razmirica, a samo je jedan dan bio presudan da sve zaborave i ostave iza sebe.

Dejan Dragojević, Mensur Ajdarpašić
foto: screenshot Pink tv

Na dan velikog praznika, Bajrama, njih dvoje su se zagrlii, čestitali i od tada držali zajedno. Svima je u tom trenutku bilo sumnjivo to što ga je Mensur nazvao "paša", ali i način na koji je Dejan izgovorio reči koje su, većini koji nisu u islamskoj veri, potpuno nepoznate.

Mnogima je njihov odnos bio zagonetan jer su se naglo pomirili i do kraja držali zajedno, te se sluti da je Dejan to direktno ili indirektno priznao Mensuru baš na Bajram, te se od tada sve promenilo.

Kako Dalili ništa nije promicalo, u jednoj od svađa je prebacila Mensuru pomirenje i zahtevala da prizna "Zašto je Dejan njemu brat", ali je Ajdarpašić menjao temu i nikada nije dao odgovor, iako je sada jasno da je sve vreme znao ali nije želeo da ga oda.

Kurir.rs

Bonus video:

01:05

Dejan Dragojević poranio, u pet krenuo u džamiju da klanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja