NESVAKIDAŠNJA SUDBINA ĆERKE SUZANE MANČIĆ Udala se za 20 godina starijeg, doživela bajku i misteriozno NESTALA iz njegovog života!
Foto: Damir Dervišagić

detalji koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

NESVAKIDAŠNJA SUDBINA ĆERKE SUZANE MANČIĆ Udala se za 20 godina starijeg, doživela bajku i misteriozno NESTALA iz njegovog života!

Stars -

Udala se ćerka Suzane Mančić - prenosili su domaći mediji, ne tako davne 2015. godine, kada je sa dve decenije starijim izabranikom stala pred oltar.

Suzana Mančić
foto: Damir Dervišagić

To ni po čemu nije bilo tipično venčanje. Pre svega, mladina majka nije bila prisutna, što je Suzanu prema rečima njenih bliskih ljudi, posebno pogodilo.

Suzana Mančić, Teodora Kunić
foto: Dragan Kadić

Ćerka Suzane Mančić udala se u Las Vegasu za austrijskog biznismena Franca, koji je od nje stariji 20 godina.

Kako je venčanje bilo na posebnoj destinaciji i sa izvesnom temom, Teodorin suprug pojavio se u crvenom sakou prekrivenom šljokicama, dok je mlada nosila atraktivnu, usku venčanicu.

Tri godine su Teodora i Franc živeli u braku punom uživanja, na relaciji San Francisko - Beč, a onda je ćerka Suzane Mančić odlučila da od života ipak želi nešto sasvim drugo.

- Ne volim da odugovlačim. Kad sam spoznala da naš brak nije ono što želim i što tražim, nisam htela da uzaludno trošim svoje i njegovo vreme. Temperamentna sam i strastvena osoba, ponekad i pomalo nagla, ali ovu odluku nisam donela olako. Živeli smo na relaciji San Francisko-Beč i u jednom trenutku mi je zasmetao takav način života, jer sam bila apsolutno posvećena suprugu. Dve-tri godine mi je to prijalo, ali na kraju sam shvatila da me to ne ispunjava i da neću biti srećna, tim pre što sam bila daleko od porodice i prijatelja. Razvela sam se i vratila u Srbiju - ispričala je Teodora za "Gloriju" pre 2 godine.

Kurir.rs/Story/Gloria

Bonus video:

01:32

SUZANA MANČIĆ OTKRILA SVE O SVOJIM ĆERKAMA! Natalija se bavi ilustrovanjem poštanskih marki, A NA TEODORU JE POSEBNO PONOSNA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track