BIVŠI ZADRUGARI NA OKUPU Dragana Mitar priznala da se PLAŠI za svoje zdravlje, Milica Kemez doživela PEH i pokazala MEĐUNOŽJE!
Foto: Kurir

SVI TU KAO NEKADA

BIVŠI ZADRUGARI NA OKUPU Dragana Mitar priznala da se PLAŠI za svoje zdravlje, Milica Kemez doživela PEH i pokazala MEĐUNOŽJE!

Stars -

Na jednom prestoničkom događaju, Dragana Mitar, pojavila se u nesvakidašnjem stajlingu, a u razgovoru sa medijima govorila je o svojim nedavnim operacijama koje su je umalo koštale zdravlja.

Dragana Mitar
foto: Kurir

- Ja sam zaista super i odlično. Sve zahvate koje sam radila radila sam zbog sebe i to je jedino važno. Istina je da sam Maji dala kontakt doktora koji manje više radi većinu devojaka, zato kažu da ličimo jedne na drugu. Imala sam sitnu komplikaciju, infekcija mi je istopila implant, to je bilo stresno za mene. Nisam se operisala jer mi je dosadno nego da bi bilko sve u redu. Uplašila sam se za svoje zdravlje tom prilikom, ali molim Boga da je sve okej - rekla je bivša zadrugarka.

Bora Santana
foto: Kurir

Pored Dragane, pojavila se i njena buduća kuma, koju će uskoro venčati, Milica Kemez sa partnerom Borom Santanom.

Kemezova je prilikom poziranja doživela peh kada je slučano dok je pomerala haljinu, pokazala međunožje.

Milica Kemez
foto: Kurir

Na pomenutom događaju, zablistala je i Sanja Stanković u smaragdno zelenoj haljini.

Sanja Stanković
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

04:55

DRAGANA MITAR PROŠLA KROZ PAKAO! 7 PUTA OPERISALA NOS: Vadili su mi hrskavicu iz rebra, zamalo da mi nos sasvim upadne u lice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track