PROCURILE FOTKE S TAJNOG VENČANJA! Darko Lazić IZGOVORIO sudbonosno ''DA'' Katarini u ovom izdanju! Fanovima nejasna jedna stvar
Foto: Ana Paunković, Printscreen/Tik Tok, Shutterstock

da li je moguće?

PROCURILE FOTKE S TAJNOG VENČANJA! Darko Lazić IZGOVORIO sudbonosno ''DA'' Katarini u ovom izdanju! Fanovima nejasna jedna stvar

Stars -

Prošle godine u domaćim medijima odjeknula je vest kako je pevač Darko Lazić navodno u tajnosti izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Katarini Stojanović.

Folker je u više navrata isticao kako do venčanja nije došlo, a sada se ih je odao snimak koji kruži društvenim mrežama.

Naime, Katarina je objavila niz slika i snimaka para, te otkrila kako je počela njihova ljubav koju su krunisali brakom.

Kako je navela nije mislila da će se išta dogoditi, kada su otišli na kafu.

- Idem samo na brzinsku kafu sa bivšim, šta može da se desi? - napisala ona iz snimak, dok su se nizale fotografije njihovih uspomena među kojima je bila i ona sa venčanja.

Darko Lazić
foto: Printscreen TikTok

Ono što je mnoge začudilo, jeste da Katarina nije nosila tradicionalnu belu venčanicu, već se udala u crnoj haljini, dok je Darko nosio crni džemper ispod koje je imao košulju, te su se mnogi zapitali, da li je reč o šali.

Da podsetimo, majka Darka Lazića Branka tvrdi kako nema kontakt sa sinom Darkom, a za sve krivi novu snajku.

Darko Lazić, Branka Lazić
foto: Filip Plavčić, Ana Paunković

- Jako mi je loše zbog svega. Ja sam znala da će doći do komplikacija. Osećala sam to. Lepo sam vam rekla. Ne mogu da pričam više. Molim mog sina, ovako javno, kad ne mogu da ga dobijem na telefon danima: "Sine moj, kad te puste iz bolnice, dođi svojoj kući kod majke, da te čuvam i negujem. Ta žena koja se sad cereka pored tebe, dok tebi nije dobro, ona će ti doći glave - rekla je ona za Kurir.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track