02:50

Zejna

iskreno o svemu

TEŽAK ŽIVOTNI PUT ZEJNE! Pevačica otvorila dušu, pa priznala da joj je OVAJ muškarac otežao karijeru, a zbog jedne stvari se KAJE

Stars -

Pop pevačica Zejna Murkić privukla je veliku pažnju i pobrala simpatije publike izvodeći pesmu "Rumba", koja je zaludela celu naciju, a sada se pojavila na crvenom tepihu u Belom dvoru na humanitarnoj akciji, gde je pripadnicima sedme sile otvorila dušu o mnogobrojnim temama.

Zejna je najpre otkrila a joj iskustvo iz grupe Luna donelo veliku školu, ali da Čeda Čvorak, frontmen grupe, nije bio korektan prema njima. Davao im je 100 evra od nastupa, ali povrh svega toga slepo mu je verovala, jer je bila jako mlada. Kako je nadalje istakla, često joj je govorio da treba samo njega da sluša, što je ona i radila, a zbog toga se najviše i kaje.

humanitarno veče, Vivarte
foto: Nemanja Nikolić

Kako je poznato da Zejna je nakon dve godine zabavljanja sa jednim momkom, dobila ćerkicu Kjaru, osvrnula se i na tvrdnje u medijima, da njena mezimicima ima probleme u školi.

Zejna Murkić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica je istakla da je istina da je njena ćerkica dosta povučenija od vršnjaka, ali da se sada napokon opustila, jer je njen odlazak na Beoviziju doneo popularnost u školi, a samim time je sada dosta opuštenija

Šta je još pevačica otkrila možete poslušati u prilogu iznad.

Kurir.rs/M.J.

Bonus video:

01:15

DVE PORODICE SU ZARADILE 50.000 DINARA ZBOG KUVANJA! Majke i snajke u mrtvoj trci, OVI SPECIJALITETI SU OSVOJILI SVE DESETKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track