DOŠLA I EMILIJA! Udovica legendarnog pevača stigla na groblje sa cvećem u rukama, a emotivna poruka KIDA DUŠU!
Foto: Kurir

MUK

DOŠLA I EMILIJA! Udovica legendarnog pevača stigla na groblje sa cvećem u rukama, a emotivna poruka KIDA DUŠU!

Stars -

Na Novom groblju u Aleji zaslužnih velikana, danas se održava dvogodišnji pomen Predragu Živkoviću Tozovcu, a mnogobrojni prijatelji i rodbina stigli su u tišini.

Predrag Živković Tozovac
foto: Kurir

Najbliži prijatelji pevača stigli su prvi na groblje, a najviše se očekivao dolazak Tozovčeve udovice.

Predrag Živković Tozovac
foto: Printscreen

Emilija Živković, pojavila se ubzo u skupocenom džipu, sa ogromnim vencem cveća koji je nosila u rukama.

Sa njom je bio i venčani kum Tozovca, Ratko Rađenović koji je sve vreme bio na ivici suza.

Emilija Mima Zivkovic
foto: Kurir

Udovica je položila isti na grob, a posveta je bila više nego dirljiva:

Emilija Mima Zivkovic
foto: Kurir

- Ti si naša zvezda vodilja - pisalo je na vencu.

Emilija Mima Zivkovic
foto: Kurir

Podsećanja radi, vanbračni sinovi Predraga Živkovića Tozovca zaratili su na krv i nož s njegovom udovicom zbog podele imovine, o čemu je Kurir juče pisao, a kako sada saznajemo, najveći haos izazvalo je oko pola miliona evra.

Naime, prilikom provere je utvrđeno da je legendarni pevač, kome se sutra daje dvogodišnji pomen, na svojim računima u banci imao ozbiljniju svotu novca, koju je uštedeo tokom života.

- Mima je bila protiv toga da sinovi išta dobiju, a najveći haos je nastao kad je saopšteno da s njima mora da podeli ušteđevinu pokojnog pevača. Borila se da im oduzme pravo i na stanove koji su im pripali, ali odluka o novcu ju je najviše iznervirala. Smatrala je da oni uopšte nemaju pravo na te pare jer je ona živela s njihovim ocem 40 godina, tokom kojih su i štedeli. Inače, njoj je pripao novac koji je bio u kući, a iznos nije poznat jer nikako nije mogao da bude utvrđen. Takođe su joj ostale vredne umetničke slike, za koje je tvrdila da su njene. Predmet suda je bila samo ona količina para koja je na računima i čiji iznos je mogao da bude utvrđen - kaže izvor upućen u ovaj slučaj.

Predrag Živković Tozovac
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Kako dalje navodi, Emilija je, osim što je dobila kuću na Voždovcu i određenu novčanu sumu od postojećih pola miliona evra, obezbeđena do kraja života jer je naslednik Tozovčevih autorskih i izvođačkih prava, što je regulisano ugovorom o doživotnom izdržavanju.

- Sve tantijeme idu Tozovčevoj udovici, kao i novac od prodaje prava na korišćenje lika i dela. Svako ko želi da obradi neku pesmu Predraga Živkovića ili snimi kaver, kao i da koristi njegovu muziku za film, seriju ili reklamu, mora od nje da traži dozvolu i njoj to da plati. Sinovi s tim nemaju ništa - završava naš izvor.

00:34

Udovica Predraga Živkovića Tozovca došla u besnom džipu

Kurir.rs

Bonus video:

00:39

OVAKO SE SLAVILO KOD TOZOVCA! Pevač tvrdi da se nije OŽENIO, a sada isplivao snimak VESELJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track