"PEVAO SAM I NA OPERACIONOM STOLU, ŠTA ĆU, MORAO SAM" Legendarni Muharem Serbezovski otkrio šta mu je Sinan Sakić rekao PRED SMRT
Foto: Kurir Televizija, Dragana Udovičić

kurir tv

"PEVAO SAM I NA OPERACIONOM STOLU, ŠTA ĆU, MORAO SAM" Legendarni Muharem Serbezovski otkrio šta mu je Sinan Sakić rekao PRED SMRT

Stars -

Gost emisije "Puls Srbije" na Kurir TV i voditelja trećeg sata programa Ivana Gajića bio je legendarni pevač narodne muzike Muharem Serbezovski.

Simbol folk melosa bivše Jugoslavije na početku razgovora opisao je iskustva kroz koja je prošao tokom nedavne operacije u Turskoj.

- Sad sam fantastično, bio sam dva meseca u Turskoj na lečenju, prijalo mi je. Interesantno je, gde god da idem, ide 12 ljudi za mnom i traže mi da im pevam svoje pesme. Šta ću, moram da im pevam. I onda me isto sačeka u bolnici - kroz smeh se prisetio Serbezovski i otkriva da mu najviše traže "Za venčanim stolom", "Sine moj", a onda zapevao hit "Violino, u dušu mi diraj", a onda i ispunio muzičku želju Ivana Gajića uživo u programu.

- Trenutno pripremam sve moje pesme, ima ih preko 300, u novom aranžmanu ću ih sve prepevati - otkrio je legendarni pevač.

02:07

PEVAO SAM I PRED OPERACIONI STO, ŠTA ĆU, MORAO SAM Legendarni Muharem Serbezovski otkrio šta mu je Sinan Sakić rekao PRED SMRT

Otkrio je detalje oproštajne turneje i prisetio se razgovora sa kolegom Sinanom Sakićem pred njegovu smrt

- Nekako razmišljam o svojoj epohi 62. kad sam snimio prvu ploču. MOja želja je da se oprostim dok sam još aktuelan, neću da me najure, hoću sam da idem. Prvo sam hteo da se oprostim pre par godina, ali su mi Sinan Sakić i Ramo predložili jednu pesmu "Poslednji aplauz". I kažem im ja da hoću da pakujem kofere, čak i u refrenu kažem "Kome trebam ovakav ja, sa mojim tužnim pesmama". A Sinan mi kaže, e baš takav nam trebaš. Hoću da se vratim u Beograd, ovde sam postao zvezda. Ovde ću početi i završiti karijeru, a turneju ću pripremati godinu dana. Želja mi je da budu što jeftinije ulaznice, makar i ne zaradio. Oni koji su me digli, nek me i isprate, a to su penzioneri sada - dodao je Serbezovski.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja