HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Tapalkova ćerka pokazala detalje LUKS žurke, blista od sreće
Foto: Printscreen

HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Tapalkova ćerka pokazala detalje LUKS žurke, blista od sreće

Stars -

Helena Topalović potvrdila je vest da čeka prvo dete sa svojim suprugom Draganom Aleksićem. Naime, Helena je na Instagramu objavila fotografije sa "Baby shower", gde su bili baloni u plavoj i roze boji, ali ona nije otkrila pol bebe.

Topalovićeva se snimal sa osmehom na licu, a uz to je pokazala i trudnički stomačić.

Helena Topalović
foto: Printscreen

- Kao prvo.. Za dobar brak potrebno je dvoje dobrih.. Živim sad, kao i uvek, maksimalno voljena i pažena. I kao drugo.. Hvala mom najboljem suprugu i hvala mojim najboljim roditeljima na bezuslovnoj podršci. Naša sreća je postala još veća - napisala je ona u opisu.

Ovim povodom oglasio se i njen otac, Milan Topalović Topalko, koji je otkrio i šta misli kakav će njegov zet biti otac.

00:08

Helena Topalović pokazala trudnički stomak

- Radujemo se. Ja sam bio i takav tata kada je Helena bila mala, da sam je svaki dan vodio u školu do četvrtog razreda, a niko me u školi nije zvao po imenu već su me oslovljavali svi sa "tata", pa mislim da to govori dosta i kakav ću deda biti. A biću najbolji, jer ono što roditelji imaju kao ulogu da sankcionišu kod dece, što će sada imati Helena i Dragan, to sada nećemo morati supruga i ja. Tako da ću biti najbolji deda na svetu - rekao je pevać za 24sedam.

Podsetimo, Helena se udala 2021. godine za biznismena Dragana Aleksića koji ima ćerku iz prvog braka sa voditeljkom Jelenom Dimitrijević.

kurir.rs

Bonus video:

00:06

Helena Topalović pokazala bujno poprsje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track