GODINE PROVODE NA SUDU, A OVAKO JE IZGLEDAO PRVI SUSRET DEVINA I MIROSLAVA ILIĆA! Zbog ovog detalja mnogi su zaplakali!
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

potresno

GODINE PROVODE NA SUDU, A OVAKO JE IZGLEDAO PRVI SUSRET DEVINA I MIROSLAVA ILIĆA! Zbog ovog detalja mnogi su zaplakali!

Stars -

Sudskom procesu koji su Mirjana Antonović i njen sin Devin pokrenuli protiv Miroslava Ilića s ciljem dokazivanja očinstva, čini se, ne nazire se kraj, a u međuvremenu se mnogo toga promenilo.

Mirjana Antonović, Miroslav Ilić
foto: ATAImages

Mladi lekar iz Amerike, koji tvrdi da mu je poznati pevač otac, od nedavno uživa u čarima roditeljstva, jer je sa izabranicom Džes dobio ćerku Evu Medson. Sudeći po njegovim izjavama, kao da je izgubio entuzijazam da će se njegov slučaj pozitivno rešiti.

Devin Antonović, Mirjana Antonović
foto: ATA images

− Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa odavno bi se završila. Ovo je sve neshvatljivo. Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni više nije potreban otac i zahvalan sam što sam uvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali, zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju – poručio je u izjavi za domaće medije.

Miroslav Ilić, Devin Antonović, Mirjana Antonovič, Vanrbačni Sin
foto: Damir Dervišagić

− Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao – priznao je Devin koji je Miroslava, pre nego što su se sreli u sudu, prvi i poslednji put video kao dečak od 18 meseci. Tada je od njega na poklon dobio lančić sa zlatnim krstom koji i danas nosi.

Mirjana Antonović, Miroslav Ilić, Devin Antonović, Vanbračni Sin
foto: Stars Dobio Slike Od Nje

Pokušaj da sa Miroslavom stupi u kontakt nije urodio plodom.

− Pozvao sam ga ubrzo pošto sam saznao da mi je biološki otac i rekao mu: „Je l' to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je on odgovorio: Drago mi je da si živ i da si dobro. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo se još nekoliko puta čuli, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put pozvao i otkazao viđanje.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

00:22

Mirjana Antonović došla na suđenje s Miroslavom Ilićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track