PANIKA U DOMU ŽIVOJINOVIĆA! Breni i Bobi RUŠE VILU ako ne srede dokumentaciju!
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

drama

PANIKA U DOMU ŽIVOJINOVIĆA! Breni i Bobi RUŠE VILU ako ne srede dokumentaciju!

Stars -

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović na sve načine pokušavaju da reše problem divlje gradnje na placu u vlasništvu Grada Beograda koji se nalazi pored njihove kuće na Bežanijskoj kosi i na kojem su do pre neki dan uveliko zidali novi stambeni objekat.

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Nenad Kostić, Zorana Jevtić

Poznatom bračnom paru je inspekcija zvanično stopirala izgradnju vile jer za to nisu imali adekvatnu dozvolu, o čemu je Kurir prethodnih dana pisao. Kako saznajemo od izvora bliskog porodici, pevačica na sve strane traži način da reši problem kako bi mogla da završi luksuznu vilu. - Velika se frka digla. Brena i Boba ne znaju šta ih je snašlo. Mislili su da reše dokumentaciju tek kad završe objekat. Hoće da od Grada otkupe to zemljište. Mislim da im tri važna dokumenta nedostaju da bi majstori mogli da nastave s poslom. Brena je zvala sve prijatelje da im pomognu u ovoj situaciji. Sve se zakomplikovalo, gradilište se zatvorilo i pukla je bruka da nelegalno grade. Šta je tu je, valjda će se naći neko rešenje. Od ponedeljka će se znati da li će morati da ruše kuću ili ne. Mnogo novca je uloženo u taj objekat i sad je sve pod znakom pitanja - završava naš izvor.

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Zorana Jevtić, Nenad Kostić

Ovu aferu raskrinkala je ekipa emisije "Paparaco lov" kada je snimila kako majstori izvode radove na zemljištu koje je po papirima državna svojina. I naša ekipa je odmah otišla na teren i uverila se da se radi o bespravnoj gradnji, a to smo dokazali time što za objekat ne postoji građevinska dozvola u javno dostupnim dokumentima na sajtu Republičkog geodetskog zavoda.

Ekipa Kurira

01:33:16

SCENIRANJE 12.03.2023. BRANISLAV LECIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track