SVE TAJNE USPEHA ACE SOFRONIJEVIĆA: Komšije otkrile detalje van kamera i priznale: Zarađuje mnogo novca, devojke ga stalno JURE!
Foto: Damir Dervišagić

KOMŠIJE PROGOVORILE

SVE TAJNE USPEHA ACE SOFRONIJEVIĆA: Komšije otkrile detalje van kamera i priznale: Zarađuje mnogo novca, devojke ga stalno JURE!

Stars -

Susedi popularnog harmonikaša Ace Sofronijevića kažu da muzičar skoro da nema privatan život jer ga poslednjih godina svi traže, ali da zbog toga ubira plodove rada u novcu.

Aca Sofronijević
foto: Printscreen

Dok mu mlađe komšije zavide na popularnosti i zaradi, stariji strahuju da previše radi.

- Njegovo vaspitanje je prvo na šta pomislimo kada čujemo njegovo ime. Zaslužio je to što je postao toliko tražen i što zarađuje dobro. Viđam ga kako stalno juri i žuri, ali ne može i jare i pare - govori starija gospođa.

Aca Sofronijević
foto: Pritnscreen

Mladić koje smo sreli u kafiću pored ističe kako za Acom uzdišu mnoge devojke iz komšiluka.

- Acu vole iz raznih razloga, dosta njih sada ga juri jer su svesni da ima novca pa su se sada sponzoruše nalepile na njega ali on je pametan momak. Dolazi u kafić kada ima vremena ali ga ne zanimaju ove što su preterale sa silikonima, više voli devojke prirodnijeg izgleda. Dosta radi, često ovde ima poslovne sastanke. Nije uobražen i to je vrednost koju je zadržao da je ostao normalan i prizeman bez obzira na sve što je postigao - kaže Marko.

Aca Sofronijević
foto: Damir Dervišagić

Komšije ne kriju da ga ponekad pitaju za tračeve sa estrade ali da on vešto izbegne odgovor.

- Pitali smo ga nedavno kada je bila ova priča oko Snežane Đurišić i novca da li je tražila kandidatu, ali on uvek kroz osmeh odgovori: "Ne znam stvarno". Tako je i sada imao spreman odgovor. Našalimo se da mu je vreme da se ženi i da ne može život da mu se svodi na posao, ali svestan je i on da treba da iskoristi svojih pet minuta dok može - kaže ova komšinica.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:08

Aca Sofronijević iznenadio ponašanjem na aerodromu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track