"POČEO SAM DA IZBEGAVAM I MRZIM LJUDE!" Kalinić o privatnom životu: Ćutljiv sam, volim da budem sam, a to je sve zbog posla
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"POČEO SAM DA IZBEGAVAM I MRZIM LJUDE!" Kalinić o privatnom životu: Ćutljiv sam, volim da budem sam, a to je sve zbog posla

Stars -

Milan Kalinić, najprepoznatljivi je po šarmu, veseloj naravi, komedijom i spremnosti na svakave izazove.

Posao voditelja mu je postao dominantan u životu, pa je rekao da je postao ćutljiv.

Glumac je gostovao u emisiji "Realna priča" kada je otkrio kakav je privatno, s obzirom na to da javno gotovo obasjava pozitivnom energijom.

- Nisam mrgud, ali sam ćutljiv. Doduše, nisam takav po prirodi, već je moj posao dominatan u mom životu, odnosno moram da pričam, budem interesantan... Posao voditelja nije da tumačite drugu ulogu, već da budete svoji, i onda u privatnom životu želim da ćutim, želim da mene drugi zabavljaju, da se opustim ili da budem sam sa sobom ili porodicom, a ako sam već u društvu, onda gledam da ne budem tu kao na televiziji.

- U poslednje vreme izbegavam ljude, što bi rekao moj stariji kolega svojevremeno, a sada ga potpuno razumem, počeo sam da mrzim ljude. Tako sam i ja počeo da mrzim ljude. Ne volim da sam u gužvi, više volim da budem, putujem sam. Jednostavno, posao je takav, ceo život si takav, svi očekuju od tebe nešto. S godinama dođeš u period života kada želiš da budeš sam sa sobom, ne treba ti niko. Osim porodice.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track