TAMARA ĐURIĆ NASTAVLJA RAT! Udarila kontru Dragojeviću, a povodom "ŽETONJERKE" postavila pitanje: Zar ovakve reči u sred Ramazana?
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

"SUICIDAN, DESTRUKTIVAN I GORD"

TAMARA ĐURIĆ NASTAVLJA RAT! Udarila kontru Dragojeviću, a povodom "ŽETONJERKE" postavila pitanje: Zar ovakve reči u sred Ramazana?

Stars -

Tamara Đurić rešila je da Dejanu Dragojeviću odgovori na žestoke prozivke koje joj je uputio.

Tamara Đurić, Dejan Dragojević
foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

Sve je počelo nakon njegovog priznanja da je promenio veru i prešao u islam, na šta je Đurićeva burno reagovala i kao i uvek bez dlake na jeziku dala svoj sud.

- Zato što nam propagira veru, a ni sam ne zna kom se Bogu moli! Poturica! Svačiju ja veru poštujem ali ne Božijim preletačima. Vera nije stvar izbora, sa kojom se rodiš sa tom i umireš. Sa ovakvim ponosom priča čovek koji je zbog strasti, da ne kažem nešto drugo, prodao Boga, treba u najmanju ruku sam sebi da oduzme život. Znam da je to greh u našoj veri, ako u njegovoj nije neka požuri! - izjavila je Tamara tada.

Tamara Đurić
foto: Damir Dervišagić

Po povratku iz Saudijske Arabije, Dejan se požalio da prima razne pretnje. Zatim je Đurićeva i na to imala šta da kaže.

Poznata po britkom jeziku, Tamara je na Instagramu objavila status, nazivajući Dragojevića ,,Božiji preletačević", a onda istakla da mu treba zabraniti ulaz u Srbiju.

Tamara Đurić
foto: Printscreen/Ami Dži šou

- O verovanju nam pričaju "Božiji preletačevići" koji su veru u Boga izgubili samo zato što su ga dve devojke koje rade na žetone prevarile sa istim čovekom koji je katoličke veroispovesti. Tom logikom je trebao da se pokatoliči. Da se rampa stavi Judi, dok se ne odluči. Ovo nije verovanje u Alaha, ovo je provokacija obe vere. Da se razumemo - Poštujem verujući narod kako god zvali Boga, ali ne i ,,vernike" koji veru prodaju za večeru. Rampa Dejanu za Srbiju - poručila je Tamara na najnovijem Instagram storiju.

Dejan Dragojević
foto: Shutterstock, Printskrin / You Tube

Nakon ovoga Dejan je uzvratio Tamari na brutalan način te je prozvao "žetonjarom" i uputio je žestoke tvrdnje vezane za njenu prošlost.

- Ti si automat za keš koji ne vraća kusur jer si klasa AMG, nemaš ono za žetone a kaže Beograd nekada da si imala... Zvali su te "žetonjera" sve dok nisi upoznala Turčina pa dobila silikone preko "giveaway-a". Kaže Beograd da si sada još jača i da može karticom NFC-om, beskontaktno plaćanje jer vodiš računa o higijeni, poštujem to - napisao je Dejan.

Tamara Đurić
foto: Privatna Arhiva

Starleta nakono ovih brutalnih reči nije zaćutala, te je ponovila svoj stav:

- Izaziva incidente, poziva na zločin. Pravi animozitet među dva verujuća naroda. Činjenica je da je poturica! On ako može da živi sa tim neka živi 100 godina, ali ne mora da vređa veru u koju je do juče verovao. Niko ga ne osuđuje što je promenio veru nego zbog načina na koji plasira promenu! Suicidan, destruktivan, gord... - započela je Đurićeva svoju izjavu za domaće medije.

Tamara Đurić
foto: Privatna Arhiva

- Tim svojim ponašanjem može da izazove neku grupu naših mladih momaka da ga izudaraju i onda smo mi Srbi nasilnici! Da je suicidalan smo gledali, a i ovo je vrsta suicida. Nema m*da da se ubije sam, pa hoće da to neko uradi umesto njega. E neće niko, ako želi neka to uradi sam! Zar ovakve reči u vreme Ramazana? Reče njegova je vera jača, odakle sad ovakve reči? - rekla je Tamara.

Kurir.rs/SrbijaDanas

Bonus video:

01:04

Tamara Đurić u Sceniranju govorila je o bivšem partneru Nikoli Kačareviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track