CECINA SESTRA ZASENILA SVE NA ĆERKINOM PUNOLETSTVU! Jedan detalj na Lidiji su svi komentarisali, a ona je skakala uz repera
Foto: Printscreen

žurka do zore

CECINA SESTRA ZASENILA SVE NA ĆERKINOM PUNOLETSTVU! Jedan detalj na Lidiji su svi komentarisali, a ona je skakala uz repera

Stars -

Helena Ocokoljić, ćerka Lidije Ocokoljić i sestričina Cece Ražnatović, sin je proslavila 18. rođendan. Gala slavlju u jednom prestoničkom restoranu prisustvovalo je 150 ljudi, koji su se veselili do zore.

Lidija Ocokoljić zablistala je na ćerkinom punoletstvu. Cecina sestra imala je perfektnu šminku, a crveni karmin koji je nosila davao joj je otmenost.

Lidije Ocokoljić
foto: Printscreen

"Majko pucaš", "Kako izgleda ova Lidija svaka čast", "Zasenila je sve", bili su samo neki od komentara.

Takođe, Helena je od tetke Cece dobila posebno iznenađenje. Naime, na njenom rođendanu je zapevao reper Vojaž, koji je doveo atmosferu do usijanja, a deca su na rođendanu pala u trans kada su ga videla.

00:23

Cecina sestra Lidija zasenila sve na ćerkinom punoletstvu

Podsetimo, proslavi je prisustvovalo je 150 ljudi, a ponosna tetka je za mezimicu priredila iznenađenje, tako što je dovela mladog repera Vojaža da na rođendanu otpeva nekoliko pesama. Tetka Ceca bila je jedna od najveselijih gostiju i sve vreme je plesala i veselila se. I slavljenica je bila veoma srećna i uživala je u svakom trenutku.

kurir.rs/blic

00:32

Cecina sestričina proslavila punolestvo, Vojaž pevao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track