HITNO OPERISAN POBEDNIK ZVEZDA GRANDA! Slika uznemirila fanove, glava u ZAVOJIMA! Evo šta on kaže
Foto: Ana Paunković, Instagram

mahir mulalić

HITNO OPERISAN POBEDNIK ZVEZDA GRANDA! Slika uznemirila fanove, glava u ZAVOJIMA! Evo šta on kaže

Stars -

Pobednik takmičenja "Zvezde Granda" Mahir Mulalić nedavno je hitno operisan.

On se oglasio iz bolničke posatelje, a fotografija koju je objavio na njegovom Instagram storiju uznemirila je njegove fanove. Glava mu je cela u zavojima, a on je objasnio kakvu je intervenciju imao. Mahir je, naime, operisao uvo. Sudeći prema njegovim rečima, hirurški zahvat nije bio strašan i on se uspešno oporavlja.

Mahir Mulalić
foto: Instagram

- Ovim putem bih se zahvalio svima koji su mi poželeli brz oporavak. Naime, imao sam hitnu operaciju levog uha. Sve je okej, problem je rešen, a mi se uskoro zabavljamo i družimo na mojim nastupima. Ostanite mi živo i zdravo- objasnio je Mahir.

Inače, Mahir je nedavno raskinuo sa devojkom, a obijen mu je i auto.

- Jednostavno za ovaj posao treba mnogo razumevanja i to je to, a i sam po sebi sam težak i komplikovan. Nekad zbog toga samog sebe nerviram i treba naći drugu stranu koja će to sve razumeti, pogotovo kada izlazi pesma tad je stvarno ludnica. Tada sam sedam dana prisutan, a nisam prisutan. Znači manjka razumevanja sa druge strane. Verovatno ima i toga da ja ne razumem i tuđe potrebe, ali odgovara mi trenutno da budem sam, lepo mi je, taman - priznao je pevač.

Mahir Mulalić
foto: Printscreen

Mahir je, inače, pobednik takmičenja "Zvezde Granda" 2021. godine. Njegov mentor je bila Marija Šerifović, a tokom takmičenja mu je preminula majka, koja ga je dok se nije razbolela podržavala dolaskom u studio.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

02:38

MAHIR MULALIĆ DRHTAO POSLE PROGLAŠENJA ZVEZDE GRANDA: Uhvatio se za glavu, samo što nije pao u NESVEST, a njoj je posvetio POBEDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track