ZORANIN NOVI TAMNOPUTI DEČKO PROPALI GOLMAN: Eloju fudbal baš ne ide od ruke, pa fanovima PRODAJE video-čestitke za 50 $!
Foto: Printscreen/Instagram

ovo krije zorannah

ZORANIN NOVI TAMNOPUTI DEČKO PROPALI GOLMAN: Eloju fudbal baš ne ide od ruke, pa fanovima PRODAJE video-čestitke za 50 $!

Stars -

Zorana Jovanović Zorannah već nekoliko meseci uživa u vezi s tamnoputim američkim golmanom Elojom Rumom.

Blogerka, koja je u poslednje vreme najčešće u medijima zbog svojih skandala, pokušala je i da ovog svog izabranika sakrije od očiju javnosti, ali su je njenom nepažnjom korisnici društvenih mreža razotkrili tako što su primetili da je golman na Instagramu objavljivao slike sa istih mesta kao i Zorana. Osim toga, njih dvoje su se zapratili na Instagramu, a ni lajkovi slika upravo sa ove lokacije nisu izostali.

Zorana Jovanović Zorannah
foto: Printskrin/Instagram

I dok se o Zorani sve zna, Kurir vam otkriva ko je novi sportista koji je osvojio srce srpske blogerke.

Naime, iako je najpoznatiji kao golman jednog američkog kluba, Eloj ima i druge načine zarade, pa je tako rešio da unovči svoju popularnost i da za 50 dolara na jednoj popularnoj društvenoj mreži svojim fanovima šalje video čestitke, želje i pozdrave. Kako tvrde upućeni, ovaj njegov dodatni biznis ne treba ni da čudi, s obzirom na to da se on ne može pohvaliti velikim uspesima kao čuvar mreže.

Zorana Jovanović Zorannah
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Rum je rođen u Holandiji, dok je poreklom sa ostrva Kurasao, blizu severne obale Venecuele. Fudbaler ima ćerku iz veze s bivšom partnerkom jutjuberkom Lisom, a na društvenim mrežama prati ga skoro 100.000 ljudi. Na osnovu njegovih fotografija, može se videti da je ljubitelj dobrih automobila, putovanja i provoda.

štampano Izdanje
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track